co o nich myslisz??
zreguly wole nie myslec, tylko uslyszec. Poczytaj sobie temat z forum o trumnach behringera. Wydaje mi sie ze to jest wlasnie dobry wybur w momecie posiadania ograniczonego budrzetu. Ale to sa kwestje subiektywne, i sam musisz znalezc pasujace ci monitory. Pamietaj one nie maja brzmiec powalajaco, maja brzmiec przedewszstkim liniowo i wiernie odgrywac to co ty stwozysz. Tak aby brzmialo to dobrze zarowno na wiezy w samochodzi i radyjku.
Pomozcie w decyzji sprzetowej !!!
Re: Pomozcie w decyzji sprzetowej !!!
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
Wyszukiwarka odpowiedzi na forum znajduje się u dołu strony.
- OYCIECPIOTR
mam na oku takie odsluchy
mam te odsłuchy od dłuższego czasu i jeśli chcesz robić dance i ogólnie muzykę taneczną, to szczerze wątpię, czy na nich dobrze zmiksujesz stopę i bas - najważniejsze instrumenty w tym, jakby powiedział Pan Dobrski, departamencie muzyki. Zwłaszcza opirając się na VSTi, na których basu ja nie mogę za cholerę ukrecić. Biegam od boomboxa do wieży i koryguję dudnienia w miksie, koryguję, aż w końcu prawie nie słychać basów.
Kurczę, o tanich monitorach było już setki razy, nawet całkiem niedawno...
mam te odsłuchy od dłuższego czasu i jeśli chcesz robić dance i ogólnie muzykę taneczną, to szczerze wątpię, czy na nich dobrze zmiksujesz stopę i bas - najważniejsze instrumenty w tym, jakby powiedział Pan Dobrski, departamencie muzyki. Zwłaszcza opirając się na VSTi, na których basu ja nie mogę za cholerę ukrecić. Biegam od boomboxa do wieży i koryguję dudnienia w miksie, koryguję, aż w końcu prawie nie słychać basów.
Kurczę, o tanich monitorach było już setki razy, nawet całkiem niedawno...
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]
...Wyszukiwarka odpowiedzi na forum znajduje się u dołu strony....
Na gorze tez jest, ale to nie pomaga
Moze by tak wieksza czcionke specjalnie dla napisu "Szukaj"?
Na gorze tez jest, ale to nie pomaga

-
To prosze was o ostatencza opinie co mam kupic tak do 1300-1400zł zebym mogl smialo krecic beaty w rytmach tanecznych, czyli Dance,club.techno,trance i nie zawracam wam juz gitary...pozdrawiam