Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
Bubu
autor: Bubu » niedziela 03 wrz 2006, 01:49
...pamietaj ze maya ma we wy stereo - musisz rozdzielic sygnal na mikser i z miksera polaczyc do jednej wtyczki...
tak wlasnie mam polaczone
jak podlaczam tak samo tylko ze chinchami w wejscie obok to wszystko jest dobrze
-
hardstep
autor: hardstep » niedziela 03 wrz 2006, 13:46
z wyjscia karty do miksera jest podiety kablem 2xchinch-duzy jack (playbacki IN) natomiast do record Out mam jeden kabel duz jackMONO-duzy jackMONO bo i tak wokal nagrywam w mono.
mam nadzieje ze jakos pomozecie
pozdrawiam...
Przedewszystkim to nie powinienes do wejscia symetrycznego podłączać sygnału niesymetrycznego.Wnoiskuje tak dlatego bo napisales ze:"z wyjscia karty do miksera jest podiety kablem 2xchinch-duzy jack",chinch'e sluza do polaczen niesymetrycznych czyli unballanced,tak zreszta tez sa podpisane gniazda na twoim mikserze.
-
Zbynia
autor: Zbynia » niedziela 03 wrz 2006, 14:11
a dla czego nie?wejscia sa ze soba w pelni kompatybilne - co najwyzej sygnal niesymetryczny(konsumencki) jest cichszy
-
Bubu
autor: Bubu » poniedziałek 04 wrz 2006, 15:59
kurde chyba bede musial skontaktowac sie z muzycznym i wyjasnic ta sprawe, ale cos czuje ze to jakas usterka w mikserze