Programowanie M-audio Axiom 61 - Enigma

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Liftlitr

Programowanie M-audio Axiom 61 - Enigma

Post autor: Liftlitr » wtorek 08 sie 2006, 15:54

Witam.
Po długich oczekiwaniach nareszcie jest .
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem klawiatury M-audio Axiom 61 w związku z tym mam pytanie do Was, czy ktoś z Was potrafi programować tą klawiaturę za pomocą programu Enigma ? nie mogę sobie z tym poradzić , konkretnie zależy mi by korzystać z niej pod Cubase.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

kubistyczny

Re: Programowanie M-audio Axiom 61 - Enigma

Post autor: kubistyczny » piątek 08 wrz 2006, 18:07

...Witam.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem klawiatury M-audio Axiom 61 w związku z tym mam pytanie do Was, czy ktoś z Was potrafi programować tą klawiaturę za pomocą programu Enigma ? nie mogę sobie z tym poradzić , konkretnie zależy mi by korzystać z niej pod Cubase.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam....

Niestety nie wiem nic o Enigmie,ale tez zastanawiam się nad Axiomemem. Jak jest wykonany?dobrze się gra?

Awatar użytkownika
Liftlitr

Post autor: Liftlitr » piątek 08 wrz 2006, 18:43

Niestety nie wiem nic o Enigmie,ale tez zastanawiam się nad Axiomemem. Jak jest wykonany?dobrze się gra?...

Witam.
Szczerze mówiąc, jest to moja pierwsza klawiatura sterująca i nie mam zabardzo punktu odniesienia. Jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony i nie zamierzam jej zmieniać.
Pozdrawiam.

mellodeque
Kontakt:

Post autor: mellodeque » piątek 08 wrz 2006, 20:59

Axiom, podejrzewam, ze jak cała gama produktów M-Audio - Plastik Funtastik, a może sie mylę.

Miałem kiedys ProKey88 a teraz CME UF7, wykonanie znacznie lepsze.

Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/

Awatar użytkownika
MX

Post autor: MX » piątek 08 wrz 2006, 22:32

...Witam.
W Enigmie w prawym górnym rogu jest okienko SHOW/CLOSE LIBRARY - otwórz ją sobie, a potem z biblioteki przeciągasz myszą polecenia na wirtualnym modelu klawiatury na ekranie. Na koniec wysyłasz dane do Axioma i po krzyku.

A co chcesz za jej pomocą zrobić w CUbase?
Hammond SK1

playing_heads

Post autor: playing_heads » środa 26 lis 2008, 02:41

......Witam.
W Enigmie w prawym górnym rogu jest okienko SHOW/CLOSE LIBRARY - otwórz ją sobie, a potem z biblioteki przeciągasz myszą polecenia na wirtualnym modelu klawiatury na ekranie. Na koniec wysyłasz dane do Axioma i po krzyku.

A co chcesz za jej pomocą zrobić w CUbase?...
Witam
Stałem się niedawno posiadaczem tej klawiatury. Okazuje się, że zaprogramowanie jej w ogóle nie jest takie proste (przynajmniej dla mnie), a Enigma nie jest tak przystępnym programem jakby się mogło wydawać. Czy mógłby mi ktoś udzielić jakiś wskazówek jak dobrze i bezproblemowo zaprogramować ta klawiaturę? Z góry dziękuję i pozdrawiam
http://www.myspace.com/playingheadz

ODPOWIEDZ