...właśnie bawię się demosem jestem mile zaskoczony...
Było wcześniej zainteresować się TerraTec Komplexer (VSTi).
Ciekawe jak w jego przypadku byś był zaskoczony?
[addsig]
...właśnie bawię się demosem jestem mile zaskoczony...
Było wcześniej zainteresować się TerraTec Komplexer (VSTi).
Ciekawe jak w jego przypadku byś był zaskoczony?
wyczuwam haczyk ;) zawsze lubie być mile zaskakiwany :) a terratec nie rip? może spożytkowali endżin hm nie myle się? ;) niektóre presety (sorry) z Largo juz polubilem :) mają taką kwaśkowatą moc ;)
no dziś zarwana noc :) trzeba wyciągnąć nogi i napoje chłodzące - ja to jestem godny podziwu dla programistów takich softów jak Largo czy ten Komplexer Virsyn Tera szkoda że nie ma dema Posejdona :) małe soniczne giganty
...wyczuwam haczyk ;) zawsze lubie być mile zaskakiwany :) a terratec nie rip? może spożytkowali endżin hm nie myle się? ;) niektóre presety (sorry) z Largo juz polubilem :) mają taką kwaśkowatą moc ;) ...
To żaden haczyk.
Ten program (emulator Q/microQ) powstał w czasie gdy wydawało się, że o Waldorfie świat raczy już zapomnieć. Mam wrażenie, graniczące wręcz z pewnością, że Largo (od wczoraj jest dostępne update!) to pokłosie tego znakomitego instrumentu. Tyle, że realizowane w nie do końca poprzednim, znakomitym składzie programistów.
...i jak użytkownicy Blofelda oceniają plugin? czy warto go kupic? ...
Użytkownikom Largo wspomnę, iż od wczoraj na serwisie Waldorfa są do pobrania banki firmowe (fxb). Jeśli ktoś mocno zapędził się już z edycją dotychczasowych, a nie zapisał wcześniej firmowych, to ma jak znalazł .
Waldorf zdecydował się też wreszcie oficjalnie na 30-dniową, niczym nie ograniczoną wersję demo tego instrumentu. Warunkiem jej pobrania on-line jest wcześniejsza rejestracja.
...
...i jak użytkownicy Blofelda oceniają plugin? czy warto go kupic? ...
Użytkownikom Largo wspomnę, iż od wczoraj na serwisie Waldorfa są do pobrania banki firmowe (fxb). Jeśli ktoś mocno zapędził się już z edycją dotychczasowych, a nie zapisał wcześniej firmowych, to ma jak znalazł .
Waldorf zdecydował się też wreszcie oficjalnie na 30-dniową, niczym nie ograniczoną wersję demo tego instrumentu. Warunkiem jej pobrania on-line jest wcześniejsza rejestracja.
...
No to jestem pod wrażeniem, że Waldorf zdecydował się na takie udostępnienie. JEstem na prawdę bardzo mile zaskoczony tą firmą .