hej,
jakby ktoś szukał przykładów brzmienia nowego piana Rolanda HP302, to na mojej stronce jest już teścik na gorąco
Pozdro
Groover
hej,
jakby ktoś szukał przykładów brzmienia nowego piana Rolanda HP302, to na mojej stronce jest już teścik na gorąco
Pozdro
Groover
...
hej,
Pozdro
Groover...
Przyznam, że demka fortepianowe robią wrażenie...Brzmienie fortepianu ma to coś, czego
(mnie osobiście) brakuje w RD700GX... Szkoda, że instrument nie jest bardziej mobilny :)
Przyznam, że demka fortepianowe robią wrażenie...Brzmienie fortepianu ma to coś, czego
(mnie osobiście) brakuje w RD700GX... Szkoda, że instrument nie jest bardziej mobilny :)...
Roland zrobił do RD700GX rozszerzenie SuperNATURAL z barwami fortepianów. Jest na nim 17 barw. Na HP302 jest tylko jedna barwa fortepianu SuperNATURAL.
Pozdro
Groover
******************************** To jestem do tyłu... rzeczywiście wyszło rozszerzenie SuperNATURAL z barwami fortepianów ??....17barw...brzmi to bardzo obiecująco...
Roland zrobił do RD700GX rozszerzenie SuperNATURAL z barwami fortepianów. Jest na nim 17 barw. Na HP302 jest tylko jedna barwa fortepianu SuperNATURAL.
To jestem do tyłu... rzeczywiście wyszło rozszerzenie SuperNATURAL z barwami fortepianów ?....17barw...brzmi to bardzo obiecująco...
...
Jakby co, Roland RP201 też zgrałem.
Pozdro
Groover
...
To jestem do tyłu... rzeczywiście wyszło rozszerzenie SuperNATURAL z barwami fortepianów ?....17barw...brzmi to bardzo obiecująco...
...
Jakby co, Roland RP201 też zgrałem.
Dzięki Groover za prezentacje...
Narazie póki co na stronie Rolanda nie ma demek audio nowego rozszerzenia Supernatural piano...?
Chyba, że coś przeoczyłem...:)
Pozdro!
Narazie póki co na stronie Rolanda nie ma demek audio nowego rozszerzenia Supernatural piano...?
Chyba, że coś przeoczyłem...:)
Pozdro!
...
też nie znalazłem. Ale wiem, że rozszerzenie dostanę dopiero w marcu, więc może to jeszcze "wirtualny" produkt
Pozdro
Groover
***************************** Tak czy owak-szykuje się namiastka V-piana Rolanda :) Swoją drogą... Groover-zauważyłeś,co dzieje się w tej materii u czołowych firm...??? Yamaha próbuje CP1 konkurować z V-piano Rolanda...pomijam, że pojawiła się cała rodzina pian serii CP... Korg próbuje się wstrzelić pianem SV1... Robi się ciekawie... miejmy nadzieję, że skorzystają na tym konsumenci, tzn.pianiści :) pozdro!
też nie znalazłem. Ale wiem, że rozszerzenie dostanę dopiero w marcu, więc może to jeszcze "wirtualny" produkt....
możesz wrzucić jeszcze te dema HP302?
pzdr
Rafał