autor: AkselPL » poniedziałek 27 lut 2012, 14:42
......AkselPL chyba pyta o MC a nie TR....:) ...
Łoj, przepraszam
O serii MC to tak nie za bardzo się mogę wypowiedzieć... A może by dołożyć drugie tyle do budżetu i pojechać tłusto i analogowo na DSI Tempest? ...
Tempest jest super!
Miałem go jakieś dwa tygodnie u siebie....pychota.
Jednak i tak wolę Machinedrum w wersji +UW...
Nie, nie analogów to ja mam podtąd... Wystarczy że miałem praktyki w studiu stricte analogowym i to była katorga! Półbiedy jak coś miało możliwość zapisu parametrów. W środe nagrywalem sesje, w czwartek przyszła jakaś wiara pozmieniali wszystko na stole, tak samo na rackach. Ja przchodzę w piatek i takie oO oczy, myślałem że mnie uj strzeli, bo pół dnia wszystko ustawiałem!
Ten tempest ma jakieś presety, albo w ogóle możliwość zapisu konfiguracji ?
Wsumie tak sobie myślę że bardziej potrzebna mi bit maszyna z możliwością wgrania sampli, ale też z własną biblioteką i pracą standalone że tak to nazwę, żeby nie było jak z NI Maschine.
Połączenie firewire żebym mógł przesłać kilka śladów jednocześnie było by marzeniem ale to chyba nie ta półka cenowa.
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio