Wszystko co napisałeś do tej pory nie jest normalne łącznie z brakiem możliwości podłączenia sprzętu w sklepie
Behringer C-1 + Xenyx 302USB - mikser bardzo cicho nagrywa
Re: Behringer C-1 + Xenyx 302USB - mikser bardzo cicho nagrywa
Ten mój mikser Behringer xenyx 302 usb posiada zasilanie phantom, które wystarczy do mikrofonu c-1(48V
-------------------------------------------------
zmierzyłeś? czy tak w sklepie powiedzieli?
to sam zmierz a później idź do tego sklepu i daj im w ryja. Informacja, którą podawałem " za innym forum " , była od człowieka któremu nie mam, jak narazie podstaw nie wierzyć. Nooo..chyba ,że wyjdzie ci te 48 to wtedy ja jemu dam w ryja :D .
......to sam zmierz a później idź do tego sklepu i daj im w ryja. Informacja, którą podawałem " za innym forum " , była od człowieka któremu nie mam, jak narazie podstaw nie wierzyć. Nooo..chyba ,że wyjdzie ci te 48 to wtedy ja jemu dam w ryja :D ....
OK dzięki jutro zmierzę bo nie mam miernika :D i wszystko będzie jasne :P...
Mialem jakis czas temu ten mikser. Sprawa wyglada tak, ze posiada on zasilanie Phantom, lecz nie 48V, a jedynie 15v. Dlatego nie kazdy mikrofon wymagajacy Phantoma bedzie dawac duzy sygnal. Mam mikrofon C-1 i razem z xenyxem 302 USB dzialal po prostu cicho.
Nic tutaj nie zdzialasz, tak juz jest i nie da sie tego zmienic. Albo wymienisz mikser, albo nagrywaj dobrym dynamikiem. Z C-1 sygnal bedzie zbyt cichy.
OK dzięki jutro zmierzę bo nie mam miernika :D i wszystko będzie jasne :P...
Mialem jakis czas temu ten mikser. Sprawa wyglada tak, ze posiada on zasilanie Phantom, lecz nie 48V, a jedynie 15v. Dlatego nie kazdy mikrofon wymagajacy Phantoma bedzie dawac duzy sygnal. Mam mikrofon C-1 i razem z xenyxem 302 USB dzialal po prostu cicho.
Nic tutaj nie zdzialasz, tak juz jest i nie da sie tego zmienic. Albo wymienisz mikser, albo nagrywaj dobrym dynamikiem. Z C-1 sygnal bedzie zbyt cichy.