Як доїхати з Черкас до Варшави без пересадок

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
tom77tp

Як доїхати з Черкас до Варшави без пересадок

Post autor: tom77tp » piątek 27 mar 2026, 11:25

Вітаю! Шукаю спосіб дістатися столиці Польщі прямо зі свого міста. Бачив оголошення про автобус Черкаси — Варшава від Prosto Bus Plus. Мені здається, це набагато зручніше, ніж їхати спочатку в Київ, а потім там чекати інший рейс. Хочу купити квиток на кінець місяця. Дивився на сайті - це прямий рейс, що вже радує.

Мене цікавить вартість такої поїздки, чи не дорожче це виходить за варіанти з пересадками? Хоча, як на мене, краще трохи переплатити за комфорт і спокій. Хто вже їздив цим маршрутом, скільки часу реально займає шлях? Бо Черкаси Польща - це неблизько, а хочеться приїхати у Варшаву хоча б трохи притомним. Як там з технічним станом автобусів? Чи є розетки для зарядки і чи працює кондиціонер? Також цікаво, де саме в Черкасах вони забирають людей - на автовокзалі чи в іншому місці? Буду вдячний, якщо хтось розповість подробиці, бо вперше їду за кордон автобусом і трохи переживаю за всі ці організаційні моменти.

ODPOWIEDZ