Soundcraft Compact 4

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
ukaef
Kontakt:

Re: Soundcraft Compact 4

Post autor: ukaef » poniedziałek 10 kwie 2006, 13:00

Heheh, ja nie napisałem, że wejść na dużego jacka nie ma. Chodzi o to, że są wejścia niesymetryczne -> chinch i symetryczne -> duży jacek. Jeśli twoje sprzęty mają takie wyjścia, to po kłopocie. Szczerze mówiąc to nie kumam za bardzo o co 5 z tymi kablami, ale to nie ważne :D
:)

Awatar użytkownika
santa

Post autor: santa » poniedziałek 10 kwie 2006, 16:59

tez mam SCC4 od stycznia do tej pory wszystko wporządku :)

www.myspace.com/determinacja

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » wtorek 11 kwie 2006, 00:59

Jedyne co mnie z lekka rozczarowało (a nie doczytałem się przed zakupem) to to, że mikser ma 4 kanały - ale 2 z nich są przeznaczone TYLKO do mikrofonów lub gitarek itepe (złącza XLR) a dwa do line in. Myślałem, że 4 są do line in, a dodatkowo do dwóch pierwszych można zamiast innych urządzeń wpiąć majki na XLRce

...Heheh, ja nie napisałem, że wejść na dużego jacka nie ma. Chodzi o to, że są wejścia niesymetryczne -> chinch i symetryczne -> duży jacek. Jeśli twoje sprzęty mają takie wyjścia, to po kłopocie. Szczerze mówiąc to nie kumam za bardzo o co 5 z tymi kablami, ale to nie ważne :D...

Coś mi tu mieszasz...

1. line/mic + filtr

2. line/mic/hi-z

3. stereo 1

4.stereo 2

Moje sprzęty mają wyjście niesymetryczne (chyba bo w instrukcji nic o symetrycznych niedoczytałem) na jackach a wchodzę do stereo 1 lub stereo 2 cinchami. Zamarudziłem tylko dlatego bo będę musiał lutować kable jack->cinch. Kumasz? Bo robimy chyba zamieszanie z drobnostki

pozdrawiam

drummer

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » poniedziałek 24 kwie 2006, 18:13

Niedostępny przez jakieś 3 tygodnie, ponoć w całej EUROPIE czysto:(
drummer

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » wtorek 06 cze 2006, 14:00

Informuję wszystkich zainteresowanych, że owy mikser po 'krótkiej' przerwie jest znowu dostępny na naszym rynku. M.in. w AkuTech

pozdrowienia
drummer

ODPOWIEDZ