Alesis iO|2

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
chwalus_xs8

Re: Alesis iO|2

Post autor: chwalus_xs8 » niedziela 17 lut 2008, 19:24

.........to jest w zasadzie największy problem tego typu sprzętu.Z jednym kompem działa bez problemu z innym nie.
Miałem tam z kartami audiotrak ,za nic nie chciały poprawnie działaz z moim kompem , natomiast zero problemów z kartą E-MU.....
I to jest sedno sprawy. Sama karta działa w porządku jeśli laptop też jest przyzwoity. Weźmy takie Toshiby czy Fuitsu Siemens. To jest loteria, nie tylko z Alesisem. Większość problemów z tą kartą wynikała właśnie z laptopa. Jakoś nie słyszałem żeby nie działała/źle działała na komputerze stacjonarnym. (ale nie wykluczam że coś takiego mogło się zdarzyć)

A'propos IO 14, to nie będzie już on produkowany, także jak chcecie go kupować, to trzeba szybko się organizować....

Witam Was,
a wiecie może gdzie można kupić wersje io14? oczywiście za 750max.
wszędzie lookam w net i są dostępne tylko io26,gdzies tam widziałem io14 ale za 1400 zł.Niektórzy sprzedawcy to niezłe pal...
[addsig]

chwalus_xs8

Re: Alesis iO|2

Post autor: chwalus_xs8 » niedziela 17 lut 2008, 19:26

............to jest w zasadzie największy problem tego typu sprzętu.Z jednym kompem działa bez problemu z innym nie.
Miałem tam z kartami audiotrak ,za nic nie chciały poprawnie działaz z moim kompem , natomiast zero problemów z kartą E-MU.....
I to jest sedno sprawy. Sama karta działa w porządku jeśli laptop też jest przyzwoity. Weźmy takie Toshiby czy Fuitsu Siemens. To jest loteria, nie tylko z Alesisem. Większość problemów z tą kartą wynikała właśnie z laptopa. Jakoś nie słyszałem żeby nie działała/źle działała na komputerze stacjonarnym. (ale nie wykluczam że coś takiego mogło się zdarzyć)

A'propos IO 14, to nie będzie już on produkowany, także jak chcecie go kupować, to trzeba szybko się organizować....

Witam Was,
a wiecie może gdzie można kupić wersje io14? oczywiście za 750max.
wszędzie lookam w net i są dostępne tylko io26,gdzies tam widziałem io14 ale za 1400 zł.Niektórzy sprzedawcy to niezłe pal...

A co myślicie o tym ?
http://guitarcenter.pl/catalog/studio/softwarekarty/alesis-iocontrol
...

[addsig]

ODPOWIEDZ