Dobry konwerter analogowo-cyfrowy dla Edirol UA 101

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Dobry konwerter analogowo-cyfrowy dla Edirol UA 101

Post autor: Groover » sobota 04 gru 2010, 11:30

panowie nie szalejmy:) Moze polecicie mi cos tanszego w miare dobrze brzmiacego:) Chodzi mi tylko o jeden kanal-podlaczenie preampu:) Ostatnio kupilem Adamy A7X i wytelepalem sie z gotowki, wiec prosze o jakies tansze porady{#śmiech}
...

Bardzo przyzwoicie brzmi Audient MiCO - nie dość że świetne preampy, to jeszcze naprawdę dobre brzmienie A/C. Nie jest to oczywiście klasa Myteka, ale i cena jest drastycznie niższa.

Pozdro

Groover

nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Re: Dobry konwerter analogowo-cyfrowy dla Edirol UA 101

Post autor: Łukasz1985 » sobota 04 gru 2010, 21:11

...

panowie nie szalejmy:) Moze polecicie mi cos tanszego w miare dobrze brzmiacego:) Chodzi mi tylko o jeden kanal-podlaczenie preampu:) Ostatnio kupilem Adamy A7X i wytelepalem sie z gotowki, wiec prosze o jakies tansze porady{#śmiech}
...

Bardzo przyzwoicie brzmi Audient MiCO - nie dość że świetne preampy, to jeszcze naprawdę dobre brzmienie A/C. Nie jest to oczywiście klasa Myteka, ale i cena jest drastycznie niższa.

Pozdro

Groover
...

...nie chodzilo mi o preamp, mam juz preamp UA 710-Twin Finity, chcialem kupic przetwornik analogowo-cyfrowy:)

Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)

ODPOWIEDZ