Mi tam sie prezentacje podobaja aczkolwiek sa lepsze wiadomo. W kazdym razie slinka juz mi cieknie zeby miec lush'a :D
LuSH-101 od grupy D16
- Marc.The.Drummer
- Kontakt:
Re: LuSH-101 od grupy D16
Łukasz, to szystko leci z LuSH'a?
...
Łukasz, to szystko leci z LuSH'a?...
Tak, wszystko, oprócz garów i efektu wokalowego z jego nazwą
Pewną trudnością było zrobienie brzmień od podstaw, czyli oscylator piła lub prostokąt, filtr i obwiednie + LFO. W gotowym produkcie będą już presety, ale na poziomie beta testów nie ma nic.
Łukaszu, spoko kawałek
no, byłoby fajnie gdyby Twoje presety znalazły się w gotowym produkcie:)
Zatem 18 października będzie dostępny do zakupu.

Zainstalowałem demo. Potęga. Top class. Gratuluję Panowie twórcy i proszę o wyjaśnienie jak to się robi, że taka ściezka od razu siedzi. ?
Bardzo dobre presety Sebastiana. Myślę, że będzie hit, LuSH wnosi sporo świeżości do tematu.
Synth zjada całą moc procka w kilku warstwach :|
Jest parę ISTOTNYCH niedociągnięć interfejsu które mi realnie przeszkadzają i gdyby je poprawić instrument byłby super.
[addsig]
...
Zainstalowałem demo. Potęga. Top class. Gratuluję Panowie twórcy i proszę o wyjaśnienie jak to się robi, że taka ściezka od razu siedzi. ?
Bardzo dobre presety Sebastiana. Myślę, że będzie hit, LuSH wnosi sporo świeżości do tematu.
Synth zjada całą moc procka w kilku warstwach :|
Jest parę ISTOTNYCH niedociągnięć interfejsu które mi realnie przeszkadzają i gdyby je poprawić instrument byłby super. ...
U mnie niestety zjada cały ASIO Buffer, nawet przy jednej warstwie. Massive mi tyle nie ciągnie przy użytych prawie wszystkich możliwych równocześnie funkcjach i w Unisonie. Kilka Sylenthów też nie zapycha mi tak, jak jeden Lush. Nie wiem, jak będę miał czas, to popatrzę co jest nie tak, może to coś z ustawieniami. Jeżeli nie, to to nie jest synth dla mnie. No i kurczę ten interfejs mógłby być trochę bardziej czytelny. Trzeba się blisko ekranu wpatrywać, żeby to rozczytać. Takie moje pierwsze odczucia i spostrzeżenia po odpaleniu demka.
Pozdrawiam
U mnie niestety zjada cały ASIO Buffer, nawet przy jednej warstwie. Massive mi tyle nie ciągnie przy użytych prawie wszystkich możliwych równocześnie funkcjach i w Unisonie. Kilka Sylenthów też nie zapycha mi tak, jak jeden Lush. Nie wiem, jak będę miał czas, to popatrzę co jest nie tak, może to coś z ustawieniami. Jeżeli nie, to to nie jest synth dla mnie. No i kurczę ten interfejs mógłby być trochę bardziej czytelny. Trzeba się blisko ekranu wpatrywać, żeby to rozczytać. Takie moje pierwsze odczucia i spostrzeżenia po odpaleniu demka.
Pozdrawiam...
Wiem że pracują nad interfejsem HD. Powinien się pojawić jako update. Zgłaszałem podobne uwagi jakiś czas temu.