MOTU Traveler vs MOTU 828 MKII
Re: MOTU Traveler vs MOTU 828 MKII
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:57 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:57 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
hahaha - opis jednego z kabli - "fizjologiczna góra" :D
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:58 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie moge :D
Jakby podmienic i w tytul wpisac np. kolumny czy instrument (np. bass) - tez by pasowalo - niewiarygodne!!!!
..wazne by jezyk giętki powiedzial co pomyśli głowa...
5500 za kabel...
Gdzies kiedys czytalem ze jakosc pradu ma znaczenie dla przetworników AD ... nie pamietam dokladnie w kontekscie czego - moze SteadyClock z RME.
Jakby podmienic i w tytul wpisac np. kolumny czy instrument (np. bass) - tez by pasowalo - niewiarygodne!!!!
..wazne by jezyk giętki powiedzial co pomyśli głowa...
5500 za kabel...
Gdzies kiedys czytalem ze jakosc pradu ma znaczenie dla przetworników AD ... nie pamietam dokladnie w kontekscie czego - moze SteadyClock z RME.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:58 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:59 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przesliczne :)
A juz najbardzie te glosniki 1ghz :)
A juz najbardzie te glosniki 1ghz :)
Tu się nie ma co dziwić.

Sumatory analogowe...
Czlowieku - starasz sie mnie obrazic, ale ci sie nie uda :) ja tak samo czesto smieje sie z audiofilow, jak Ty, albo i czesciej (kiedys robilem nagranie do jednej z gazet tego typu i dluzej zajelo mi tlumaczenie ze kable mikrofonowe naprawde nie musza byc grubosci rury kanalizacyjnej a do prawidlowej rejestracji materialu w kosciele wystarcza mi sluchawki - niestety nie dotarlo chyba..), ale tak samo wesolo traktuje ludzi ktorzy nie slysza, a mysla ze oni sa wlasnie tymi twardo stojacymi na ziemi..
poza tym nie rozumiem, w ktorym miejscu dyskusji o sumatorach rozminalem sie z prawda? [swoja droga musze tam odpisac bo z braku czasu zaniedbalem ten watek]
problem w tym, ze po raz kolejny na tym forum opisuje swoje doswiadczenia i jeden z drugim zbywaja to smiechem wklejajac linki z internetu, nie sprawdzajac wlasnousznie, czy mam racje;) ale szczerze mowiac nie mam zadnego interesu w przekonywaniu kogokolwiek, wiec hyba dam sobie spokoj :)
z konkretow: wyslalem maila do MOTU z zapytaniem, jak odpisza, to dam znac
fan dobrego brzmienia ;)
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:59 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.