Jakisz czas temu SPrawdzałem ile kosztują  wszystkie czesci  ,  potrzebne do zrobienia  jednego pełnego Klona SSL ...   w sumie  nie jest to taka droga sprawa ... ale czas  jaki trzeba posiwecic aby zgromadzic te czesci  oraz umiejestnosci i wiedze jake trzeba miec  aby to  poskładac do kupy  TEZ KOSZTUJA 
Miałem okazje porownac  kompresor IGS  z prawdziwym  XLogic serji G i chociaz efekt koncowy drastycznie sie nie roznił , to niema co sie oszukiwac nie jest to to  jest to to samo  ,lecz niema co nazekac , cena takze nie jest taka  sama .. 
Uwazam ze IGS robi kawal dobrej roboty , jego kompresor dobrze działa  a to najwazniejsze  i na pewno znajdzie wielu nabywców  
P.S nikt nikomu nie kaze kupowac jego kompresorow, ale  niech ktos sprobuje samememu zlozyc chociaz jeden  , zobaczycie ile to zachodu. Ja sie zabierałem i po porstu  odpuscilem ... wolał bym kupic sprawdzony   a przede wszystkim DZIAŁAJACY   Buss kompresor IGS .  niz  dłubac kombinowac a suma sumarum okaze sie ze zaoszczedziłem  100zł 

IGS a IMBIR
Re: IGS a IMBIR
Miałem okazje porownac  kompresor IGS  z prawdziwym  XLogic serji G i chociaz efekt koncowy drastycznie sie nie roznił , to niema co sie oszukiwac nie jest to to  jest to to samo
Ale przeciez to nie jest to samo!!!

Ale przeciez to nie jest to samo!!!
Re: IGS a IMBIR
...Miałem okazje porownac  kompresor IGS  z prawdziwym  XLogic serji G i chociaz efekt koncowy drastycznie sie nie roznił , to niema co sie oszukiwac nie jest to to  jest to to samo
Ale przeciez to nie jest to samo!!!...
jak to nie to samo ?
w sumie nie to samo ... jedno jest oryginałem a drugie klonem
NIE ?? jak to nie ?

Ale przeciez to nie jest to samo!!!...
jak to nie to samo ?
w sumie nie to samo ... jedno jest oryginałem a drugie klonem
NIE ?? jak to nie ?