TLC AMS1

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
wilsonpro

TLC AMS1

Post autor: wilsonpro » środa 23 lis 2005, 15:07

witam,jestem zainteresowany monitorami Tlc ams-1.Jestem juz na nie praktycznie zdecydowany,czytałem test w eis,słuchałem ich i jestem pod wrażeniem.Nie miałem niestety okazji ich porównać z innymi odsłuchami w tej cenie(np event tr8xl).Wogóle jestem strasznie zawiedziony dostępnością tego sprzętu,znalazłem zaledwie jeden sklep internetowy w którym są ale cena nie jest za ciekawa bo 3500zł a pisało kilka osób kiedyś że kupiło je taniej (3000zł)paranoją jest że nie moge znaleść w google nawet strony producenta!Telefon w teście EiS jest nie aktualny!heh troszke to dziwne że u nas w polsce o jedynych naszych monitorach (w dodatku dobrych) można znaleść tak niewiele informacji.

prosił bym o info gdzie je kupić taniej (jak tu nie można to prosze na maila)

Bardzo chętnie wysłucham "świeżych" opini na temat tych monitorów.

Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.Wilson

Awatar użytkownika
MB

Re: TLC AMS1

Post autor: MB » środa 23 lis 2005, 15:15

Mam bardzo złą wiadomość: AMS-1 nie ma i już nie będzie

Awatar użytkownika
tomekk

Post autor: tomekk » środa 23 lis 2005, 15:27

...Mam bardzo złą wiadomość: AMS-1 nie ma i już nie będzie ...

Co ? A ja byłem taki napalony na AMS-1 ... ... przeciez to świetne głosniki...

Nie ma co się dziwic, to Polska ...

Awatar użytkownika
vasyl

Post autor: vasyl » środa 23 lis 2005, 15:27

...Mam bardzo złą wiadomość: AMS-1 nie ma i już nie będzie ...

No właśnie,

słyszałem już o tym kilka razy, ale o co tak naprawde chodzi? Myślałem, że firma zmiania dystrybutora, a tu taka niespodzianka..

Awatar użytkownika
wilsonpro

Post autor: wilsonpro » środa 23 lis 2005, 15:37

no to teraz mam ładny dół! a już się tak na nie zakręciłem czyli zostaje mi tylko spytać dlaczego wycofują je z produkcji? wszyscy tak chwalili ten model

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » środa 23 lis 2005, 15:56

To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie.

Awatar użytkownika
wilsonpro

Post autor: wilsonpro » środa 23 lis 2005, 16:09

czyli tu nie chodzi o AMS'y tylko o TLC? no to długo pocieszyliśmy się naszym dobrym krajowym monitorem.

ale tak sobie myśle że nawet jak likwidują to pewnie jeszcze są jakieś egzemplarze w sklepach,tylko 3500zł napewno nie wydam bo nie mam

Wie może ktoś gdzie jeszcze je dostane?

Awatar użytkownika
T.gmk

Post autor: T.gmk » środa 23 lis 2005, 16:13

...czyli tu nie chodzi o AMS'y tylko o TLC? no to długo pocieszyliśmy się naszym dobrym krajowym monitorem.

ale tak sobie myśle że nawet jak likwidują to pewnie jeszcze są jakieś egzemplarze w sklepach,tylko 3500zł napewno nie wydam bo nie mam

Wie może ktoś gdzie jeszcze je dostane? ...

Udeż do www.novamusic.pl, tam jeszcze chyba mają, tylko szybko !

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » środa 23 lis 2005, 16:16

...To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie....

To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ?

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » środa 23 lis 2005, 16:24

......To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie....

To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ? ...

No, juz nie ma tej strony. Nie ma.

ODPOWIEDZ