TLC AMS1
TLC AMS1
witam,jestem zainteresowany monitorami Tlc ams-1.Jestem juz na nie praktycznie zdecydowany,czytałem test w eis,słuchałem ich i jestem pod wrażeniem.Nie miałem niestety okazji ich porównać z innymi odsłuchami w tej cenie(np event tr8xl).Wogóle jestem strasznie zawiedziony dostępnością tego sprzętu,znalazłem zaledwie jeden sklep internetowy w którym są ale cena nie jest za ciekawa bo 3500zł a pisało kilka osób kiedyś że kupiło je taniej (3000zł)paranoją jest że nie moge znaleść w google nawet strony producenta!Telefon w teście EiS jest nie aktualny!heh troszke to dziwne że u nas w polsce o jedynych naszych monitorach (w dodatku dobrych) można znaleść tak niewiele informacji.
prosił bym o info gdzie je kupić taniej (jak tu nie można to prosze na maila)
Bardzo chętnie wysłucham "świeżych" opini na temat tych monitorów.
Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.Wilson
prosił bym o info gdzie je kupić taniej (jak tu nie można to prosze na maila)
Bardzo chętnie wysłucham "świeżych" opini na temat tych monitorów.
Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.Wilson
Re: TLC AMS1
Mam bardzo złą wiadomość: AMS-1 nie ma i już nie będzie

...Mam bardzo złą wiadomość: AMS-1 nie ma i już nie będzie
...
Co ?
A ja byłem taki napalony na AMS-1 ...
... przeciez to świetne głosniki...
Nie ma co się dziwic, to Polska ...

Co ?

Nie ma co się dziwic, to Polska ...

...Mam bardzo złą wiadomość: AMS-1 nie ma i już nie będzie
...
No właśnie,
słyszałem już o tym kilka razy, ale o co tak naprawde chodzi? Myślałem, że firma zmiania dystrybutora, a tu taka niespodzianka..

No właśnie,
słyszałem już o tym kilka razy, ale o co tak naprawde chodzi? Myślałem, że firma zmiania dystrybutora, a tu taka niespodzianka..
no to teraz mam ładny dół! a już się tak na nie zakręciłem
czyli zostaje mi tylko spytać dlaczego wycofują je z produkcji? wszyscy tak chwalili ten model

To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie.
czyli tu nie chodzi o AMS'y tylko o TLC?
no to długo pocieszyliśmy się naszym dobrym krajowym monitorem.
ale tak sobie myśle że nawet jak likwidują to pewnie jeszcze są jakieś egzemplarze w sklepach,tylko 3500zł napewno nie wydam bo nie mam
Wie może ktoś gdzie jeszcze je dostane?

ale tak sobie myśle że nawet jak likwidują to pewnie jeszcze są jakieś egzemplarze w sklepach,tylko 3500zł napewno nie wydam bo nie mam

...czyli tu nie chodzi o AMS'y tylko o TLC?
no to długo pocieszyliśmy się naszym dobrym krajowym monitorem.
...
Udeż do www.novamusic.pl, tam jeszcze chyba mają, tylko szybko !

Udeż do www.novamusic.pl, tam jeszcze chyba mają, tylko szybko !

...To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie....
To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ?
To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ?
......To nie to, że wycofują z produkcji. Po prostu pewien Ważny Pan Urzędnik stwierdził, że po co jakiś TLC, po co produkować dobre monitory, po co przynosić zyski, skoro można sobie po prostu zlikwidować firmę i po kłopocie....
To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ? ...
No, juz nie ma tej strony. Nie ma.
To nie mozliwe aby było tak jak piszesz, Jaki urzedas moze zamknac komus firme , musi byc jakis powod , od tak po prostu nie mozna komus kazac sie zbierac . TLC , kiedys mieli strone www. niestety nie moge teraz jej znalesc, czy moze ktos wie jaki tam jest adres ? ...
No, juz nie ma tej strony. Nie ma.