Samson Rubicon r5a
Samson Rubicon r5a
Witam
Gdzie mogę znależdz jakiś test tych monitorów lub jak je macie to co o nich sądzicie?
Gdzie mogę znależdz jakiś test tych monitorów lub jak je macie to co o nich sądzicie?
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter
Re: Samson Rubicon r5a
...Gdzie mogę znależdz jakiś test tych monitorów...
Np. w Soundcheck 09/2005, ew. tam: Test: Samson Rubicon R5a + R6a - po niemieckiemu.
[addsig]
Np. w Soundcheck 09/2005, ew. tam: Test: Samson Rubicon R5a + R6a - po niemieckiemu.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Witam
Dołączę się do tematu
Czy według Was warto przesiadać się z Alesisów M1 MK2 na wstęgowe Rubicony ?
Nie mam możliwości porównania ich, a czytałem, że Rubicony są warte swojej ceny.
Dołączę się do tematu
Nie mam możliwości porównania ich, a czytałem, że Rubicony są warte swojej ceny.
...Witam
Dołączę się do tematu
Nie mam możliwości porównania ich, a czytałem, że Rubicony są warte swojej ceny....
Właśnie ja miałem możliwość porównania ich i w dodatku na spokojnie w domu.
NIE ma o czym mówić ja zrobiłem ten test w domu i od 4 dni jestem posiadaczem rubicon r5a są super jak dla mnie.A to pytanie na początku to tylko chcę potwiedzić moją pozytywną opinie o samsonie r5a .
Dołączę się do tematu
Nie mam możliwości porównania ich, a czytałem, że Rubicony są warte swojej ceny....
Właśnie ja miałem możliwość porównania ich i w dodatku na spokojnie w domu.
NIE ma o czym mówić ja zrobiłem ten test w domu i od 4 dni jestem posiadaczem rubicon r5a są super jak dla mnie.A to pytanie na początku to tylko chcę potwiedzić moją pozytywną opinie o samsonie r5a .
pyza, czy moglbys prosze odpowiedziec na jedno pytanie odnosnie tych Samsonow?
Przyjrzyj sie dokladnie membranie glosnika wysokotonowego, a dokladniej temu, co widac poprzez owalne otworki maskownicy. Czy powierzchnia membrany jest plaska, czy tez raczej przypomina miaturowe "zeberka" wkladu filtra powietrza do samochodu lub "kaloryfer"?
z gory dziekuje za fatyge i odpowiedz.
Przyjrzyj sie dokladnie membranie glosnika wysokotonowego, a dokladniej temu, co widac poprzez owalne otworki maskownicy. Czy powierzchnia membrany jest plaska, czy tez raczej przypomina miaturowe "zeberka" wkladu filtra powietrza do samochodu lub "kaloryfer"?
z gory dziekuje za fatyge i odpowiedz.
...Witam
Gdzie mogę znależdz jakiś test tych monitorów lub jak je macie to co o nich sądzicie?...
Recenzja na SOS

Gdzie mogę znależdz jakiś test tych monitorów lub jak je macie to co o nich sądzicie?...
Recenzja na SOS

...pyza, czy moglbys prosze odpowiedziec na jedno pytanie odnosnie tych Samsonow?
z gory dziekuje za fatyge i odpowiedz....
Jest tak jak piszesz cieniutkie złotego koloru żeberka
z gory dziekuje za fatyge i odpowiedz....
Jest tak jak piszesz cieniutkie złotego koloru żeberka
Monitory Rubicon 5A & 6A wygrały test w "Future Music" w swoich kategoriach cenowych , musze przyznac ze nie wygladaja jak monitory ktorym mozna uafac , jednak wygladą tutaj nie jest najwazniejszy :)
...Monitory Rubicon 5A & 6A wygrały test w "Future Music" w swoich kategoriach cenowych , musze przyznac ze nie wygladaja jak monitory ktorym mozna uafac , jednak wygladą tutaj nie jest najwazniejszy :)...
Ale podobno na dlugie godziny pracy sa meczace...
Ale podobno na dlugie godziny pracy sa meczace...
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Jest cos we wstedze co moze meczyc, balbym sie raczej kiepskich wsteg ... Ale poza ADAM slyszalem je tylko w jakims sprzecie Hi-fi i tam cos takiego bylo - po jakims czasie do wszystkich pasm sie przyzwyczajasz, a ta wstega cyka - nie pamietam co to byly za kolmny - moze Ohm - nie pamietam :(