Studio Project B1 - awaryjne?
Studio Project B1 - awaryjne?
Jakis rok temu zakupiłem SP B1. Ostatnio zaczął brzmieć bardzo płasko, sybilanty zrobiły się jakieś płastkie. Ogólnie to tak jak gdybym nagrywał na jakimś dynamiku za 100zł. Czy waszym SP też zdarzały się takie usterki?
Re: Studio Project B1 - awaryjne?
Nie mam takich monitorów, ale... mnie też kiedyś dźwięk wydawał się płaski i okazało się... zapalenie ucha :P
To nie monitory tylko mikrofon

Poza tym to nie zapalenie bo porównuję do starszych nagrań wykonanych tym mikrofonem
...Nie mam takich monitorów, ale... mnie też kiedyś dźwięk wydawał się płaski i okazało się... zapalenie ucha :P...
O LOL.
Wiesz miałem kiedys podoba opcje wydawło m isie z emoja oktava mk 319 jakby starsznei zmatowiała, całe szczescie była to wina preampu w mixerku na 1 kanale. poszukaj wszystkich mozliwych opcji w swoim tozre wokalnym moze to ne imikrofon tylko "cos p odrodze". Pozdrowki
O LOL.
Wiesz miałem kiedys podoba opcje wydawło m isie z emoja oktava mk 319 jakby starsznei zmatowiała, całe szczescie była to wina preampu w mixerku na 1 kanale. poszukaj wszystkich mozliwych opcji w swoim tozre wokalnym moze to ne imikrofon tylko "cos p odrodze". Pozdrowki
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Moj B1 padl po roku.
Mam trzy służbowe SP B1 i poza tym, że w jednym odkręciła się śrubka mocująca kabelek do kapsuły, nic złego się z nimi nie dzieje. Orane są od trzech lat.
... a tak sobie czasem cos dłubnę w dźwiękach...
...Moj B1 padl po roku....
A na czym polegała usterka?
A na czym polegała usterka?
A na czym polegała usterka?...
Plaski dzwiek, trzaski - takie jakby wyladowania elektrostatyczne.
Plaski dzwiek, trzaski - takie jakby wyladowania elektrostatyczne.