.........Witam

wszystkich czytelników tego posta.
Pilnie poszukuję kontaktu z użytkownikiem PRESONUS FIRESTUDIO, który miał i rozwiązał problem audio dropout'ów podczas użytkowania tego interfejsu. Please for HELP !!!
PS. Próbowałem juz chyba wszystkich możliwych ustawień Win XP i w używanych programach : Cubase LE , Sound Forge. Wymieniłem kilka poważnych e-maili z Tech Supportem Presonusa. Zastosowałem wszystkie zalecenia techniczne , bez pozytywnego rezultatu.

...
hmm... mam tego Presonusa i używam go pod OSX i żadnych problemów, może sama karta jest wadliwa
pozdrawiam...
Cześć Skibas... cieszę się że nie masz problemu z FS. Ja niestety mam i to duży. Też myślałem, że karta może być wadliwa, więc wysłałem ją do dystrybutora - AUDIOSTACJA Odesłali mi ją , twierdząc że wszystko jest OK. Nie ukrywam, że mam poważne wątpliwości co do tego. Wczoraj przeprowadziłem jeszcze jeden test na innym Laptopie ( Lenowo ) i stacjonarnym kompie, które spełniają wszystkie minimalne wymogi techniczne z naddatkiem. Zainstalowałem SP2 + wskazane poprawki, wykonałem wszystkie zalecane przez Tech Support Presonusa ustawienia w WIN XP optymalizujące wydajność kompa pod kątem audio. Zmianiłam nawet kable FW na nowe . I kicha !!!!. Audio dropouty występuja nawet przy odtwarzaniu standardowego stereo pliku 44,1kHz - 16 bit odtwarzanego w Cubase LE, gdzie VST Performace pokazuje zaledwie 10 % obciążenia. To napewno nie jest normalne !!!!!...
Czy naprawdę nikt inny nie miał problemów z FIRESTUDIO?

Ludzie odezwijcie się w tej sprawie !!!!! Please !!!!!