Zewnętrzny sterownik do Cubase sx
- FranekZonzel
Zewnętrzny sterownik do Cubase sx
Potrzebuje dobry sterownik ( controler ) do Cubase 3sx. Beringery widzialem ale ja chcialbym cos innej marki, bardzo podoba mi sie Mackie Controller Universal ale cena 4500 troche za wysoka. Czy jest cos dobrego w rozsądnej cenie lepszego od Beringera??
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Zewnętrzny sterownik do Cubase sx
...Potrzebuje dobry sterownik ( controler ) do Cubase 3sx. Beringery widzialem ale ja chcialbym cos innej marki, bardzo podoba mi sie Mackie Controller Universal ale cena 4500 troche za wysoka. Czy jest cos dobrego w rozsądnej cenie lepszego od Beringera??...
Kontrolerem midi, który powinien się sprawdzić jest Novation Remote SL Zero (bez klawiatury, lub 25, 37 i 61 z klawiaturą). Bardzo fajny sprzęcik.
Kontrolerem midi, który powinien się sprawdzić jest Novation Remote SL Zero (bez klawiatury, lub 25, 37 i 61 z klawiaturą). Bardzo fajny sprzęcik.
...Potrzebuje dobry sterownik ( controler ) do Cubase 3sx. Beringery widzialem ale ja chcialbym cos innej marki, bardzo podoba mi sie Mackie Controller Universal ale cena 4500 troche za wysoka. Czy jest cos dobrego w rozsądnej cenie lepszego od Beringera??...
novation remote sl
ja ostrze sobie na to zęby, czytalem kilka pochl;ebnych opinii. no i cena nie jest jakaś abstrakcyjna
pozdrawiam
[addsig]
novation remote sl
ja ostrze sobie na to zęby, czytalem kilka pochl;ebnych opinii. no i cena nie jest jakaś abstrakcyjna
pozdrawiam
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski
ewentualnie możesz zrobić klon Mackiego - opis DIY jest na www.ucapps.de
Lubię: klawisze, samplery, realizację, programowanie, DIY. Muzyka dub i okolice.
- FranekZonzel
......Potrzebuje dobry sterownik ( controler ) do Cubase 3sx. Beringery widzialem ale ja chcialbym cos innej marki, bardzo podoba mi sie Mackie Controller Universal ale cena 4500 troche za wysoka. Czy jest cos dobrego w rozsądnej cenie lepszego od Beringera??...
Kontrolerem midi, który powinien się sprawdzić jest Novation Remote SL Zero (bez klawiatury, lub 25, 37 i 61 z klawiaturą). Bardzo fajny sprzęcik....
Hmmm a moze coś jeszcze. Pół roku temu widzialem fajny kontroler za okolo 2000zł ale teraz juz niei moge znalezc go :/
Kontrolerem midi, który powinien się sprawdzić jest Novation Remote SL Zero (bez klawiatury, lub 25, 37 i 61 z klawiaturą). Bardzo fajny sprzęcik....
Hmmm a moze coś jeszcze. Pół roku temu widzialem fajny kontroler za okolo 2000zł ale teraz juz niei moge znalezc go :/
Chce zeby sterownik mial motoryzowane suwaki , by był pożądny i by dobrze wyglądał tez. Napewno cos jest??
Jestem raperem oraz właścicielem studia
- FranekZonzel
Motoryzowane tłumiki to podstawa jak dla mnie, poprostu potzrebuje dobry kontroler
...Motoryzowane tłumiki to podstawa jak dla mnie, poprostu potzrebuje dobry kontroler...
Bitstream 3x - znakomity do wszystkiego
Bitstream 3x - znakomity do wszystkiego
- Miłaszewski
...Chce zeby sterownik mial motoryzowane suwaki , by był pożądny i by dobrze wyglądał tez. Napewno cos jest??...
Mackie jest podlej jakosci, fadery sa beznadziejne.
[addsig]
Mackie jest podlej jakosci, fadery sa beznadziejne.
[addsig]
Nie macie na co wydawać pieniędzy? Są tańsze myszy...
Jestem przystojny i młody