Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
-
Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
wiatm wszystkich zwracam sie do was z prośba o rade chcialbym kupic syntezator alesis andromeda a6 jeddnak słyszałem ze przyspaza on wiele kłopotów jest bardzo zawodny i awaryjny, prosze poradzcie mi czy warto go nabyć, czy te opinie które słyszalem moga sie potwierdzic i meic racje bytu pozdrawiam
Re: Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
...wiatm wszystkich zwracam sie do was z prośba o rade chcialbym kupic syntezator alesis andromeda a6 jeddnak słyszałem ze przyspaza on wiele kłopotów jest bardzo zawodny i awaryjny, prosze poradzcie mi czy warto go nabyć, czy te opinie które słyszalem moga sie potwierdzic i meic racje bytu pozdrawiam...
nie warto.
Pozdro
Groover
nie warto.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
nie warto.
Pozdro
Groover...
Warto :)
Pozdro
Groover...
Warto :)
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
nie warto.
Pozdro
Groover...
Mógłbyś rozwinąć ? Wysoka awaryjność i problemy z serwisem, a może niska jakość wykonania? Jeśli możesz odrzuć tylko subiektywne odczucia co do brzmienia.
Pozdro
Groover...
Mógłbyś rozwinąć ? Wysoka awaryjność i problemy z serwisem, a może niska jakość wykonania? Jeśli możesz odrzuć tylko subiektywne odczucia co do brzmienia.
Arek - Radzyń Podlaski
...nie warto.
Pozdro
Groover...
Warto :)...
Nie warto, to syf
Miałem już na swoim kącie alesisa, rolanda, kawaii, obecnie mam korga m3 i oasysa. Kup sobie Korg'a Radias 
Pozdro
Groover...
Warto :)...
Nie warto, to syf

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
-
a ROLAND V Synth GT ?? wiecei cos o tym syntezatorze ?
wszystko zależy od ceny,ale generalnie to bardzo dobry instrument
[addsig]

[addsig]
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
-
dzieki wielkie za rade, mam problem co do wyboru syntezatora a nie wiem na ktory sie zdecydowac
...dzieki wielkie za rade, mam problem co do wyboru syntezatora a nie wiem na ktory sie zdecydowac ...
Korg M3 albo Korg Oasys jak masz 20 kawałków ^^ Korg M3 wygrał 2 razy z rzędu prestiżowe targi w Frankfurcie
Korg M3 albo Korg Oasys jak masz 20 kawałków ^^ Korg M3 wygrał 2 razy z rzędu prestiżowe targi w Frankfurcie

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
Gościu zaraz się zagubi (jak ja) w tym gąszczu synthów.
Jak masz sporo kasy, to spraw sobie Virusa TI, albo zastanów się nad Prodyssey
Nie wiedzieć czemu, sporo osób ma obiekcje do synthów Alesisa- a szczególnie do Andromedy i Iona ;)
Jak masz sporo kasy, to spraw sobie Virusa TI, albo zastanów się nad Prodyssey
Nie wiedzieć czemu, sporo osób ma obiekcje do synthów Alesisa- a szczególnie do Andromedy i Iona ;)
Psychomaniak