Witam,
Mam do wydania ok. 1500 PLN. Proszę o opinie użytkowników na temat tego interfejsu,
Pozdrawiam,
Darek
ESI ESU 1808
Re: ESI ESU 1808
Naprawdę nie ma na forum żadnych użytkowników tego sprzętu - ani tych zadowolonych - ani ewentualnie niezadowolonych ?
Naprawdę bardzo zależy mi na Waszych opiniach !
Darek
Naprawdę bardzo zależy mi na Waszych opiniach !
Darek
ależ są.
pochowali się w wyszukiwarce
pochowali się w wyszukiwarce
...ależ są.
pochowali się w wyszukiwarce...
Bardzo śmieszne...
Na forum wyszukiwarka nie daje żadnych odpowiedzi.
A w googlach owszem, jest dużo informacji na temat tego sprzętu.
Ale mnie interesują niezależne opinie użytkowników, a nie artykuły i dyskusje sponsorowane.
Darek
pochowali się w wyszukiwarce...
Bardzo śmieszne...
Na forum wyszukiwarka nie daje żadnych odpowiedzi.
A w googlach owszem, jest dużo informacji na temat tego sprzętu.
Ale mnie interesują niezależne opinie użytkowników, a nie artykuły i dyskusje sponsorowane.
Darek
Widzę, że chyba nikt nie kupił tego sprzętu, więc nie warto go kupować !
...Widzę, że chyba nikt nie kupił tego sprzętu, więc nie warto go kupować !...
Sprzet jest jeszcze w miare swiezy... test byl chyba we wrzesniowym EiS i bardzo chwalili ten interfejs...
Poza tym 16 analogowych wejsc za niecale 1500zl to na prawde niezla okazja... a jako uzytkownik ESI moge powiedziec ze jakosc przetwornikow jest w ich sprzetach na przyzwoitym poziomie...
Jedyna obawa jaka mozna miec to USB... ale z testu w EiS wynika ze nie mieli z tym faktem zadnych problemow...
Sprzet jest jeszcze w miare swiezy... test byl chyba we wrzesniowym EiS i bardzo chwalili ten interfejs...
Poza tym 16 analogowych wejsc za niecale 1500zl to na prawde niezla okazja... a jako uzytkownik ESI moge powiedziec ze jakosc przetwornikow jest w ich sprzetach na przyzwoitym poziomie...
Jedyna obawa jaka mozna miec to USB... ale z testu w EiS wynika ze nie mieli z tym faktem zadnych problemow...
Test byl dokladnie w numerze 07/2008. Produkt w tescie uzyskał znaczek "Nasz Typ".
Z pewnoscią na co warto zwrócic uwagę to sterowniki działające w trybie multiclient. Uruchamiasz kilka VSTi standalone, Guitar Rig Standalone + DAW, wszytsko na ASIO. Na innych interefejsach tego nie zrobisz - tylko jedna aplikacja ASIO i koniec. Jedynym mankamentem moze byc ograniczenie wysterowania wyjść.