Zastanawiam się nad odsłuchem alternatywnym symulującym brzmienie radioodbiorników, telewizorów, jamników, itp.
Najpopularniejszym tego typu monitorem jest AVANTONE MIX CUBES. Ale dla mnie zdecydowanie za drogie. Czy FOSTEX 6301 będzie się zachowywał podobnie?
Czy miał ktoś z nimi do czynienia i mógłby się podzielić wrażeniami?
FOSTEX 6301 alternatywa dla MIX CUBES?
- Soundscape
- Kontakt:
Re: FOSTEX 6301 alternatywa dla MIX CUBES?
...Zastanawiam się nad odsłuchem alternatywnym symulującym brzmienie radioodbiorników, telewizorów, jamników, itp.
Najpopularniejszym tego typu monitorem jest AVANTONE MIX CUBES. Ale dla mnie zdecydowanie za drogie. Czy FOSTEX 6301 będzie się zachowywał podobnie?
Czy miał ktoś z nimi do czynienia i mógłby się podzielić wrażeniami?...
Bardzo chwalone głośniczki. Niestety jeszcze ich nie słyszałem...Ale chyba muszę Cię zmartwić. Cena (średnio około 600 złotych) o ile wiem jest za sztukę...Tak mi przynajmniej powiedziano a nawet za granicą nie ma dopisku "pair".
Bardzo chwalone głośniczki. Niestety jeszcze ich nie słyszałem...Ale chyba muszę Cię zmartwić. Cena (średnio około 600 złotych) o ile wiem jest za sztukę...Tak mi przynajmniej powiedziano a nawet za granicą nie ma dopisku "pair".
...Zastanawiam się nad odsłuchem alternatywnym symulującym brzmienie radioodbiorników, telewizorów, jamników, itp.
Nie mialem do czynienia z nimi, ale czy nie lepiej po prostu podpiąc pod sprzęt jamnika? bedziesz mial idealnie odwzorowana symulacje ;)
albo kup glosniki Creativa... na pewno tez podobnie zabrzmia
Nie mialem do czynienia z nimi, ale czy nie lepiej po prostu podpiąc pod sprzęt jamnika? bedziesz mial idealnie odwzorowana symulacje ;)
albo kup glosniki Creativa... na pewno tez podobnie zabrzmia
.Ale chyba muszę Cię zmartwić. Cena (średnio około 600 złotych) o ile wiem jest za sztukę...
No to tyłek...
Serdeczne dzięki za sprowadzenie mnie na ziemię.
No to tyłek...

No to tyłek...
Eeeej!!! Co to za automatyczny admin? Ja wpisuję d... a wyskakuje mi "tyłek" i cała wypowiedź traci emocje.

Eeeej!!! Co to za automatyczny admin? Ja wpisuję d... a wyskakuje mi "tyłek" i cała wypowiedź traci emocje.
- Soundscape
- Kontakt:
No to tyłek...

Za to czytając opinie użytkowników nie widziałem zbytnio zdania "nie opłaca się". Raczej wypowiedzi pozytywne. Coś musi być jednak w tych maleństwach...
Nie wiem co mi się ubzdurało że to cena za parę. Przecież FOSTEX zawsze podaje cenę za sztukę. Tracę czujność i tyle.
Ale jeśli to cena za sztukę to lepiej wychodzi pasywny AVANTONE + używany wzmak. Ma bardziej kozacki wygląd i większy głośnik.
Nic to. Wobec takiej ceny zostanę przy wejściu line in w telewizorze i głośnikach wbudowanych w LCD
Ale jeśli to cena za sztukę to lepiej wychodzi pasywny AVANTONE + używany wzmak. Ma bardziej kozacki wygląd i większy głośnik.
Nic to. Wobec takiej ceny zostanę przy wejściu line in w telewizorze i głośnikach wbudowanych w LCD