Edytor audio na MAC OSX
Edytor audio na MAC OSX
Witam! Szukałem wątków ale są albo z przed 5 lat albo nie dotyczącego mojego pytania... Pytanie kieruję do użytkowników maków...jakich edytorów Audio używacie? Korzystam z kilku programów i wielu pluginów oryginalnych na maka, główny to Cubase5 Nie rozumiem polityki steinberga,że nie robi wavelaba na maka...czego używać w zamian? Dzięki za podpowiedź...
Re: Edytor audio na MAC OSX
...Witam! Szukałem wątków ale są albo z przed 5 lat albo nie dotyczącego mojego pytania... Pytanie kieruję do użytkowników maków...jakich edytorów Audio używacie? Korzystam z kilku programów i wielu pluginów oryginalnych na maka, główny to Cubase5 Nie rozumiem polityki steinberga,że nie robi wavelaba na maka...czego używać w zamian? Dzięki za podpowiedź......
Ten jest naprawdę niezły i aktualnie kosztuje 1/3 ceny.
http://www.audiofile-engineering.com/waveeditor/
Ten jest naprawdę niezły i aktualnie kosztuje 1/3 ceny.
http://www.audiofile-engineering.com/waveeditor/
Całkiem nie zły jest teź Adobe Soundbooth - jakoś niedawno wyszła wersja cs2. Jeźeli ktoś pracował kiedyś na audition to pewnie ta opcja się mu spodoba.
Pracuję w studiu postprodukcji filmowej...
-
Bias Peak? Drogi, ale maja tez wersje LE.
Moze SoundStudio?
Moze SoundStudio?
Alternatywna muzyka elektorniczna.
- macandroll
W logicu pro 8 jest dołączony program soundtrack pro i korzystam z niego. Logic 8 to naprawdę fajny kombajn.
Muzyk, gitarzysta
- metronomus
zainstaluj sobie Audience 8.3 jest rewelacyjny!!!!
Coś dla Ciebie
( z tego co wiem to kolega robi Disco z Pola, a tu wystarczy Yamaha PSR 8 000 000 000)
Coś dla Ciebie
( z tego co wiem to kolega robi Disco z Pola, a tu wystarczy Yamaha PSR 8 000 000 000)
Stary chałturnik :-)