Witam, posiadam karte muz ESI U 46 XL, wcześniej nagrywalem wokal na niej bez zadnych opóżnień a teraz nagle wyskoczyła mi latencja na 0,041 sek skąd to sie mogło wziąść jak to naprawić blagam o pomoc
ESI U46 XL - skąd taka latencja?
Re: ESI U46 XL - skąd taka latencja?
...
Witam, posiadam karte muz ESI U 46 XL, wcześniej nagrywalem wokal na niej bez zadnych opóżnień a teraz nagle wyskoczyła mi latencja na 0,041 sek skąd to sie mogło wziąść jak to naprawić blagam o pomoc...
Chyba coś Ci się pomyliło z tą latencją bo ona jest zawsze.
A tą wartość 0,041 to nie wiem skad Ty ją wziołeś bo nie ma karty z tak niskim opóźnieniem, tymbardziej na USB.
...
...
Witam, posiadam karte muz ESI U 46 XL, wcześniej nagrywalem wokal na niej bez zadnych opóżnień a teraz nagle wyskoczyła mi latencja na 0,041 sek skąd to sie mogło wziąść jak to naprawić blagam o pomoc...
A tą wartość 0,041 to nie wiem skad Ty ją wziołeś bo nie ma karty z tak niskim opóźnieniem, tymbardziej na USB.
...
On chyba ma 41 ms i przeliczył na sek. A w sterach coś się tobie nie namieszało? Nie wybrałeś niechcący jakiś dostarczonych przez system operacyjny? Powinieneś pracować na dedykowanych do twojej karty. A masz tam gdzieś panel w którym możesz ustawiać latencję i bufor? Może tylko tam jest coś namieszane.
...
...
A DirectMonitoring?
[addsig]
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej