hej,
jakby ktoś szukał, to wrzuciłem demówkę Kurzweila SP4 - brzmieniowo to PC3, więc wiadomo o co chodzi
Pozdro
Groover
hej,
jakby ktoś szukał, to wrzuciłem demówkę Kurzweila SP4 - brzmieniowo to PC3, więc wiadomo o co chodzi
Pozdro
Groover
......hej,
Pozdro
Groover...
-------------------------
Kurzweil na swojej stronie wrzucił to demo do aktualnośći :)
??? Gdzie? Na stronie Kurzweila? Zapodaj linka!
Groover, dotykałeś może SP4-7? Pytam, bo tam nie ma już klaw. Fatara, tylko jakaś Medeli... ...
Dotykałem. Bardzo zbliżona w touch'u do klawiatur M-Audio Axiom Pro. Może być
Pozdro
Groover
Kiedy wrzucisz z kronosa?
...
Kiedy wrzucisz z kronosa? ...
właśnie montuję
Pozdro
Groover
Czyta brzmienia z PC3, design oszczędny, bez zbędnych bajerów, polifonia 64 głosy, kwestia klawiaturki i feelingu... Do tego waga - trochę ponad 17 kg... A jak kwestia ceny, wiadomo coś?
Dzisiaj poszło pod młotek MicroPiano;( i będę szukał jakiegoś stagepiana, a nie ukrywam że w tej materii bliżej mi do Kurzweila - zwyczajnie z sentymentu i tego że najbardziej mi odpowiada to brzmienie;). Jak cena będzie do tysiąca ojro - biorę z zamkniętymi oczyma;).
...
Czyta brzmienia z PC3, design oszczędny, bez zbędnych bajerów, polifonia 64 głosy, kwestia klawiaturki i feelingu... Do tego waga - trochę ponad 17 kg... A jak kwestia ceny, wiadomo coś?
Dzisiaj poszło pod młotek MicroPiano;( i będę szukał jakiegoś stagepiana, a nie ukrywam że w tej materii bliżej mi do Kurzweila - zwyczajnie z sentymentu i tego że najbardziej mi odpowiada to brzmienie;). Jak cena będzie do tysiąca ojro - biorę z zamkniętymi oczyma;)....
raczej koło 1500 Euro...
Pozdro
Groover
Właśnie ja liczę na niższą cenę - to jest w zasadzie PC 3 LE 88 brzmieniowo, który "chodzi" za 6k+ w PLNach, a SP i tak ma tylko to co niezbędne więc koszta produkcji plus opłata za "nowość"... Może 4999zł na dzień dobry za wersję 88? A kiedy będzie dostępny w sprzedaży, wiadomo?
no łoł... Gdybym wiedział, to bym się uczesał I lepiej zmontował, bo w połowie widać powitanie z Markiem Tfardzielem, który akurat obok przechodził
Pozdro
Groover