Terratec Phase88

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
radwoc

Terratec Phase88

Post autor: radwoc » sobota 10 sty 2004, 13:29

Witam,

Czy któryś z Szanownych Czytelników tego Forum jest już może posiadaczem karty Terratec Phase88 ??

Moje pytanie to: czy szczęśliwym posiadaczem ? czy może nie?

Od kilku dni próbuję u różnych dystrybutorów o nią wypytać,

niestety oprócz informacji typu "w przyszłym tygodniu karta już będzie", żadnych konkretnych informacji (oczywiście na stronie terrateca są same specyfikacje) nie mogę znaleźć.

Planuję jej zakup, jednak temat tej karty na forum nie był poruszany (chodzi mi oczywiście o oceną jej jakości przez praktyków, a nie "gdybanie" teoretyków).

Wcześniej mój plan był związany z zakupem karty M-Audio Delta 1010LT, jednak kuszą mnie odseparowane od wnętrza komputera przetworniki a/d & d/a w karcie Terrateca (są podobno zaszyte w interfejsie poza komputerem na podobno 4-o metrowym przewodzie).

Proszę zatem życzliwych użytkowników Phase88 (lub źródła bardzo dobrze poinformowane) o radę:

tak czy nie?

pozdrawiam

radwoc

AudioFactory

Re: Terratec Phase88

Post autor: AudioFactory » sobota 10 sty 2004, 13:35

...Witam,

Czy któryś z Szanownych Czytelników tego Forum jest już może posiadaczem karty Terratec Phase88 ?

Moje pytanie to: czy szczęśliwym posiadaczem ? czy może nie?

Od kilku dni próbuję u różnych dystrybutorów o nią wypytać,

niestety oprócz informacji typu "w przyszłym tygodniu karta już będzie", żadnych konkretnych informacji (oczywiście na stronie terrateca są same specyfikacje) nie mogę znaleźć.

Planuję jej zakup, jednak temat tej karty na forum nie był poruszany (chodzi mi oczywiście o oceną jej jakości przez praktyków, a nie "gdybanie" teoretyków).

Wcześniej mój plan był związany z zakupem karty M-Audio Delta 1010LT, jednak kuszą mnie odseparowane od wnętrza komputera przetworniki a/d & d/a w karcie Terrateca (są podobno zaszyte w interfejsie poza komputerem na podobno 4-o metrowym przewodzie).

Proszę zatem życzliwych użytkowników Phase88 (lub źródła bardzo dobrze poinformowane) o radę:

tak czy nie?

pozdrawiam

radwoc...

To jest nowa karta i bedzie rzeczywiscie po raz pierwszy w sprzedazy w przyszlym tygodniu (prawdopodobnie od poniedzialku). Byc moze ktos z uzytkownikow forum nabyl ja wczesniej i bedzie sluzyl pomoca. Jesli zas nie, to prosze o przeslanie konkretnych pytan na adres:

info@audiofactory.pl

Hubert Chłopicki

Audio Factory

www.audiofactory.pl

ODPOWIEDZ