Roland DS-50a, czy ktoś używa?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
wudeka

Roland DS-50a, czy ktoś używa?

Post autor: wudeka » poniedziałek 14 cze 2004, 11:15

Mam pytanie odnośnie dsłuchów Rolanda, model DS-50a: czy ktoś z forumowiczów ich uzywa, bądź mial z nimi kontakt? Co o nich sądzicie? Czy np Alesis M1 Active MK2 są lepsze?

Awatar użytkownika
MB

Re: Roland DS-50a, czy ktoś używa?

Post autor: MB » poniedziałek 14 cze 2004, 11:22

...Mam pytanie odnośnie dsłuchów Rolanda, model DS-50a: czy ktoś z forumowiczów ich uzywa, bądź mial z nimi kontakt? Co o nich sądzicie? Czy np Alesis M1 Active MK2 są lepsze?...

Miałem z nimi kontakt, są tragiczne. Grają jak naładowany świecidełkami boom-box, zero środka, masa sztucznego basu i cykacze.

Awatar użytkownika
AndrzejM

Re: Roland DS-50a, czy ktoś używa?

Post autor: AndrzejM » poniedziałek 14 cze 2004, 12:02

......Mam pytanie odnośnie dsłuchów Rolanda, model DS-50a: czy ktoś z forumowiczów ich uzywa, bądź mial z nimi kontakt? Co o nich sądzicie? Czy np Alesis M1 Active MK2 są lepsze?...

Miałem z nimi kontakt, są tragiczne. Grają jak naładowany świecidełkami boom-box, zero środka, masa sztucznego basu i cykacze....

za to male DS30 graja bardzo fajnie i nie maja tego bumbuma a do tego jest srodek

Andrev

ODPOWIEDZ