Roland DS-50a, czy ktoś używa?
Roland DS-50a, czy ktoś używa?
Mam pytanie odnośnie dsłuchów Rolanda, model DS-50a: czy ktoś z forumowiczów ich uzywa, bądź mial z nimi kontakt? Co o nich sądzicie? Czy np Alesis M1 Active MK2 są lepsze?
Re: Roland DS-50a, czy ktoś używa?
...Mam pytanie odnośnie dsłuchów Rolanda, model DS-50a: czy ktoś z forumowiczów ich uzywa, bądź mial z nimi kontakt? Co o nich sądzicie? Czy np Alesis M1 Active MK2 są lepsze?...
Miałem z nimi kontakt, są tragiczne. Grają jak naładowany świecidełkami boom-box, zero środka, masa sztucznego basu i cykacze.
Miałem z nimi kontakt, są tragiczne. Grają jak naładowany świecidełkami boom-box, zero środka, masa sztucznego basu i cykacze.
Re: Roland DS-50a, czy ktoś używa?
......Mam pytanie odnośnie dsłuchów Rolanda, model DS-50a: czy ktoś z forumowiczów ich uzywa, bądź mial z nimi kontakt? Co o nich sądzicie? Czy np Alesis M1 Active MK2 są lepsze?...
Miałem z nimi kontakt, są tragiczne. Grają jak naładowany świecidełkami boom-box, zero środka, masa sztucznego basu i cykacze....
za to male DS30 graja bardzo fajnie i nie maja tego bumbuma a do tego jest srodek
Andrev
Miałem z nimi kontakt, są tragiczne. Grają jak naładowany świecidełkami boom-box, zero środka, masa sztucznego basu i cykacze....
za to male DS30 graja bardzo fajnie i nie maja tego bumbuma a do tego jest srodek
Andrev