Mikrofon RH SOUND HSM C001

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
JBL_max

Mikrofon RH SOUND HSM C001

Post autor: JBL_max » niedziela 27 lut 2005, 00:16

Witam w bardzo okazyjnych okolicznościach zakupiłem ostatnio ryzykując w ciemno mirofon dl nagrywania wokalu Mikrofon RH SOUND HSM C001 Przyznam się że jestem bardzo zadowolony ale nie wiem nic o tym mikrofoniem Czy ktoś z was wie coś więcej ... Po II w środku mikrofonu jest przełącznik który również nie wiem do czego słóży. Może ktoś wie ?

Pozdrawiam
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE

mniaga

Re: Mikrofon RH SOUND HSM C001

Post autor: mniaga » środa 14 sty 2009, 16:31

...Witam w bardzo okazyjnych okolicznościach zakupiłem ostatnio ryzykując w ciemno mirofon dl nagrywania wokalu Mikrofon RH SOUND HSM C001 Przyznam się że jestem bardzo zadowolony ale nie wiem nic o tym mikrofoniem Czy ktoś z was wie coś więcej ... Po II w środku mikrofonu jest przełącznik który również nie wiem do czego słóży. Może ktoś wie ?

Pozdrawiam...
Witam ja tez mam ten mikrofon. Jeśli mógł bys mi powiedziec pod jaki przedwzmacniacz lub mikser go podłanczasz to był bym wdzieczny!!
Mógł byś odpisac na emaila piotr.mga@interia.pl
Z góry dzieki!!

Awatar użytkownika
jonasz255

Re: Mikrofon RH SOUND HSM C001

Post autor: jonasz255 » środa 14 sty 2009, 16:55

......Witam w bardzo okazyjnych okolicznościach zakupiłem ostatnio ryzykując w ciemno mirofon dl nagrywania wokalu Mikrofon RH SOUND HSM C001 Przyznam się że jestem bardzo zadowolony ale nie wiem nic o tym mikrofoniem Czy ktoś z was wie coś więcej ... Po II w środku mikrofonu jest przełącznik który również nie wiem do czego słóży. Może ktoś wie ?
To coś w środku to załącznik filtru dolnozaporowego tudzież górnoprzepustowego. Tylko nikt chyba nie wie jak on jest nastawiony?! ...
a tak więcej to proszę:
http://www.eis.com.pl/virtual/article.php?sid=1233

ODPOWIEDZ