Witam w bardzo okazyjnych okolicznościach zakupiłem ostatnio ryzykując w ciemno mirofon dl nagrywania wokalu Mikrofon RH SOUND HSM C001 Przyznam się że jestem bardzo zadowolony ale nie wiem nic o tym mikrofoniem Czy ktoś z was wie coś więcej ... Po II w środku mikrofonu jest przełącznik który również nie wiem do czego słóży. Może ktoś wie ?
Pozdrawiam
Mikrofon RH SOUND HSM C001
Mikrofon RH SOUND HSM C001
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE
Re: Mikrofon RH SOUND HSM C001
...Witam w bardzo okazyjnych okolicznościach zakupiłem ostatnio ryzykując w ciemno mirofon dl nagrywania wokalu Mikrofon RH SOUND HSM C001 Przyznam się że jestem bardzo zadowolony ale nie wiem nic o tym mikrofoniem Czy ktoś z was wie coś więcej ... Po II w środku mikrofonu jest przełącznik który również nie wiem do czego słóży. Może ktoś wie ?
Pozdrawiam...
Witam ja tez mam ten mikrofon. Jeśli mógł bys mi powiedziec pod jaki przedwzmacniacz lub mikser go podłanczasz to był bym wdzieczny!!
Mógł byś odpisac na emaila piotr.mga@interia.pl
Z góry dzieki!!
Pozdrawiam...
Witam ja tez mam ten mikrofon. Jeśli mógł bys mi powiedziec pod jaki przedwzmacniacz lub mikser go podłanczasz to był bym wdzieczny!!
Mógł byś odpisac na emaila piotr.mga@interia.pl
Z góry dzieki!!
Re: Mikrofon RH SOUND HSM C001
......Witam w bardzo okazyjnych okolicznościach zakupiłem ostatnio ryzykując w ciemno mirofon dl nagrywania wokalu Mikrofon RH SOUND HSM C001 Przyznam się że jestem bardzo zadowolony ale nie wiem nic o tym mikrofoniem Czy ktoś z was wie coś więcej ... Po II w środku mikrofonu jest przełącznik który również nie wiem do czego słóży. Może ktoś wie ?
To coś w środku to załącznik filtru dolnozaporowego tudzież górnoprzepustowego. Tylko nikt chyba nie wie jak on jest nastawiony?! ...
a tak więcej to proszę:
http://www.eis.com.pl/virtual/article.php?sid=1233
To coś w środku to załącznik filtru dolnozaporowego tudzież górnoprzepustowego. Tylko nikt chyba nie wie jak on jest nastawiony?! ...

a tak więcej to proszę:
http://www.eis.com.pl/virtual/article.php?sid=1233