Do czego sluży Pace iLok USB Smart Key (PT M-powered)?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Humbucker

Do czego sluży Pace iLok USB Smart Key (PT M-powered)?

Post autor: Humbucker » niedziela 12 lis 2006, 00:04

Witam
Mam zamiar kupic Pro Toolsy m-powered. Zastanawia mnei tam jedna rzecz, a mianowicie Pace iLok USB Smart Key. Czy to urzadzenie jest niezbedne to dzialanie Pro Toolsow? Czy tylko umożliwia prace na wielu komputerach? Niebardzo rozumiem zasady dzialania tego bajeru :(
Czy to sie dostaje w zestawie razem z softem?
Z gory dzieki za pomoc
Maciej

Awatar użytkownika
nakiel

Re: Do czego sluży Pace iLok USB Smart Key (PT M-powered)?

Post autor: nakiel » niedziela 12 lis 2006, 14:59

...Witam
Mam zamiar kupic Pro Toolsy m-powered. Zastanawia mnei tam jedna rzecz, a mianowicie Pace iLok USB Smart Key. Czy to urzadzenie jest niezbedne to dzialanie Pro Toolsow? Czy tylko umożliwia prace na wielu komputerach? Niebardzo rozumiem zasady dzialania tego bajeru :(
Czy to sie dostaje w zestawie razem z softem?
Z gory dzieki za pomoc
Maciej...
Komplet informacji znajdziesz tutaj. http://www.digidesign.com/index.cfm?langid=1&navid=54&itemid=22764 BBCode u2 Start -->null

Ja potrzebuje Ilocka do wtyczek Synchronica do Pro tools 7.0 LE

pozdrawiam

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 12 lis 2006, 15:41

tak jest neizbedne - jesli nie dstaniesz z programem to musisz kupic to dziadostwo.....

siedza idioci i kombinuja a tydzien pozniej dzialajace piraty sa na necie.....

ktos na tym traci?nikt...bo ten co go nie stac i tak nie kupi... a ten co bedzie jechal na piracie to jak go nagle zacznie stac to kupi oryginal

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 12 lis 2006, 15:43

ma polewke z tych debilnych zabezpieczen na przykladzie dema ssl.....

chcesz wyprobowac kup iloka......jak ci sie nie spodoba to odeslesz iloka oddadza ci kase....super....

Awatar użytkownika
nakiel

Post autor: nakiel » niedziela 12 lis 2006, 18:02

...ma polewke z tych debilnych zabezpieczen na przykladzie dema ssl.....

chcesz wyprobowac kup iloka......jak ci sie nie spodoba to odeslesz iloka oddadza ci kase....super.......
to ja sie piszę jeszcze zeby oodawali kasę za przesyłkę a tak serio to są jakieś rozwiązania czyt cracki ale to poki co dla mnie nie osiągalne.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » niedziela 12 lis 2006, 22:19

...tak jest neizbedne - jesli nie dstaniesz z programem to musisz kupic to dziadostwo.....

siedza idioci i kombinuja a tydzien pozniej dzialajace piraty sa na necie.....

ktos na tym traci?nikt...bo ten co go nie stac i tak nie kupi... a ten co bedzie jechal na piracie to jak go nagle zacznie stac to kupi oryginal...

hehe - dzieja się lepsze jaja... W piątek nagrywałem koncert - musiałem jechac na 2 kompy (18 śladów na jednym + 8 na drugim). I na tym drugim zainstalowałem PT M-Powered z kluczem (legal). Zainstalowałem w domu i nie sprawdziłem. Zajeżdżam do klubu, a tu się okazuje, że na kluczyku nie ma licencji! Zniknęła! I każe mi się pier%!@$%^!#$. Miałem instalki przy sobie więc reinstaluję i... dalej nic. Nie widzi licencji. Włączylem więc Cubase LE dołączonego do EMU0404USB i nagrałem co trzeba.

Wracam do domu, podłaczam kompa, wkładam kluczyk i... DZIAŁA! Widzi licencję! Qwa. kto mi wjaśni?

Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

ODPOWIEDZ