ASIO... dla XP
- filipgolarz
ASIO... dla XP
witam, mam pytanie ggdzie mozna sciagnac sterowniki ASIO dla XP aby chodzily pod Logica?, mam karte SBlive 5.1.... i czy jest wogole takie cos dla SB, ale nie chce KX...
Lubię majsterkować
Re: ASIO... dla XP
ale nie chce KX......
A czemu nie są świetne do tej karty szczerze ja polecam. I co najfajniejsze maja blok DSP czego nigdy chyba nie bedzie w standardowych sterownikach.
A czemu nie są świetne do tej karty szczerze ja polecam. I co najfajniejsze maja blok DSP czego nigdy chyba nie bedzie w standardowych sterownikach.
Nie ma co
Odezwij się do mnie poza forum. Wyjaśnię ci kXy a naprawdę warto.
GG 908208
GG 908208
- filipgolarz
dzieki za posty, mialem KX'a chyba pol roku temu ale jakos slabo cos chodzilo... no nie wiem, mam teraz XP i procesorek Celeron 2Ghz z DDR SDRAM 256MB z plytą główną SHUTTLE AV49n i karta graficzna GeForce 4 mx440, i posiadam klawiature midi + logica ale mam problem bo jak gram przez Virtulane syntezatory to dzwiek pojawia sie po 300-500ms i nie da sie grac normalnie na klawiaturze a na kanale midi jest ok i nie ma opoznien, czy wtedy sterowniki asio pomogą...
Lubię majsterkować
- filipgolarz
jak skonfigurowac XP aby nie zamulal systemu, bo czasem mam tak ze windows mi zamyka bez powodu jakis program i musze go odnowa uruchamiac, co to jest...
Lubię majsterkować
...jak skonfigurowac XP aby nie zamulal systemu, bo czasem mam tak ze windows mi zamyka bez powodu jakis program i musze go odnowa uruchamiac, co to jest... ...
To jest prawdopodobnie krakowany soft. Jeżeli używasz Logica (jak wcześniej wspominałeś) - to czy on jest legalny? Bo jeśli jest to wersja 5.5 lub 5.5.1 w odmianie hack to należy wymienić na legal i problem zamykania zniknie. Podobnie rzecz ma się z innymi programami.
Pozdrawiam
Kajtek
P.S.
Jeśli posiadasz legalne oprogramowanie to z góry przepraszam za pomówienia.
To jest prawdopodobnie krakowany soft. Jeżeli używasz Logica (jak wcześniej wspominałeś) - to czy on jest legalny? Bo jeśli jest to wersja 5.5 lub 5.5.1 w odmianie hack to należy wymienić na legal i problem zamykania zniknie. Podobnie rzecz ma się z innymi programami.
Pozdrawiam
Kajtek
P.S.
Jeśli posiadasz legalne oprogramowanie to z góry przepraszam za pomówienia.
To jest prawdopodobnie krakowany soft. Jeżeli używasz Logica (jak wcześniej wspominałeś) - to czy on jest legalny? Bo jeśli jest to wersja 5.5 lub 5.5.1 w odmianie hack to należy wymienić na legal i problem zamykania zniknie.
No nie wiem czy wymiana na legalny soft wiele pomorze w stabilności Logica - w szczególności jeśli chodzi o platformę PC. Pracowałem na legalu jak i cracku - i porównując częstotliwość "wykrzaczania" się softu - to właśnie crak był stabilniejszy !!! Niektórzy mówią że Logic i PC to poprostu nieporozumienie......i dopiero zmiana platformy na jabłeczną pomaga.....

pozdrawiam
A ja mam XP i Logic jest całkiem stabilny.Nigdy mi się nie zamknął bez powodu.
- filipgolarz
ale to nie wina softu , to raczej xp cos mota... bo na 98 logic mi chodzil ok, i nie zamykal sie, jedynie moze jak mialem wtedy jeszcze stara plyte z duronem 700Mhz, to mialem czasem 'overload' a teraz na nowy sprzecie juz nie mam overloadu... a wracajac do zamykania to nie tylko logica mi czasem zamyka... kilka innych programow tez....
Lubię majsterkować
- filipgolarz