Witam...
Czy istnieją jakieś darmowe wtyczki w formatach RTAS i AS?
I jeżeli tak, to skąd można je ściągnąć...
Pozdrawiam...
D_M
p. s.
Panowie, może jednak ta dziura ozonowa naprawdę istnieje...
Odnotowałem ostatnio znaczne ocieplenie.
RTAS - freeware?
Re: RTAS - freeware?
... nieprawdopodobne...
Czyżby większość Szanownych Forumowiczów miała do tego formatu jakiś bliżej nie - do - określony VST-ręt?
Chodzi mi o to, że niestety na CD dołączonym do EiS nie trafiają się za często takowe "cudaki".
Pozdrawiam
D_M
Czyżby większość Szanownych Forumowiczów miała do tego formatu jakiś bliżej nie - do - określony VST-ręt?
Chodzi mi o to, że niestety na CD dołączonym do EiS nie trafiają się za często takowe "cudaki".
Pozdrawiam
D_M
Mysle ze autorytetem beda tu Panowie z PSP, ktorzy naleza do grona wybrancow mogacych pisac wtyczki w tym formacie, ale z tego co wiem SDK do RTAS nie jest ogolnie dostepne, wiec prawdopodobienstwo by zrobiony z jego pomoca software byl za darmo jest raczej nikle.
TW
TW
...Mysle ze autorytetem beda tu Panowie z PSP, ktorzy naleza do grona wybrancow mogacych pisac wtyczki w tym formacie, ale z tego co wiem SDK do RTAS nie jest ogolnie dostepne, wiec prawdopodobienstwo by zrobiony z jego pomoca software byl za darmo jest raczej nikle.
TW...
Nasz VintageMeter jest darmowy takze w formacie RTAS.
Antoni Ozynski
www.PSPaudioware.com
TW...
Antoni Ozynski
www.PSPaudioware.com
Witam...
Dziękuję za odpowiedzi.
Niestety marna to pociecha... :(
Pozdrawiam
D_M
Dziękuję za odpowiedzi.
Niestety marna to pociecha... :(
Pozdrawiam
D_M
ale chyba tylko dla maca :( Nie napisałeś czy chodzi ci o maca czy PC. Jest sampletank free www.sampletank.com na obie platformy. Coś tam jeszcze na maca by się znalazło. Zdaje się że band pass GRMTools.
Antoni Ozynski
http://www.PSPaudioware.com
...
Antoni Ozynski
http://www.PSPaudioware.com
...