...a jakas firma sie ostatnio chwalila programem do konwersji sesji miedzy roznymi programami ale za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie co i jak.......
moze to byloby jakims rozwiazaniem a i napewno ulatwieniem dla wielu ludzi niz chlastanie sie z badziewnym omf........
czy czasem nie bylo to cos ze stajni digidesign ?
Zwiecha Cubase 4 przy audio mixdown
Re: Zwiecha Cubase 4 przy audio mixdown
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 06:54 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
.........[i]a jakas firma sie ostatnio chwalila programem do konwersji sesji miedzy roznymi programami ale za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie co i jak.......
Chyba codzi o SSL ProConvert.
Chyba codzi o SSL ProConvert.
.........a jakas firma sie ostatnio chwalila programem do konwersji sesji miedzy roznymi programami ale za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie co i jak.......
moze to byloby jakims rozwiazaniem a i napewno ulatwieniem dla wielu ludzi niz chlastanie sie z badziewnym omf........
czy czasem nie bylo to cos ze stajni digidesign ?...
Można wykorzystać format OpenTL, posiłkując się darmowym EDLtranslate.
...
hey.. ja robię to tak: technika stara jak świat.
gdy mam wszystkie tracki jakoś zmiksowane,wszystko poustawiane
uruchamiam sonara le/ bo mam alternatwe/, ścieżka stereo , rec.
i odtwarzam sesje z cubase . nagra cię ładnie i mam plika
nie często to robię bo nie mam kłopotu z cubasem
ale jak trzeba to działa to super i baz stresu
czy czasem nie bylo to cos ze stajni digidesign ?...
Można wykorzystać format OpenTL, posiłkując się darmowym EDLtranslate.
...
hey.. ja robię to tak: technika stara jak świat.
gdy mam wszystkie tracki jakoś zmiksowane,wszystko poustawiane
uruchamiam sonara le/ bo mam alternatwe/, ścieżka stereo , rec.
i odtwarzam sesje z cubase . nagra cię ładnie i mam plika
nie często to robię bo nie mam kłopotu z cubasem
ale jak trzeba to działa to super i baz stresu

jestem entuzjastą realizacji komputerowej
no ale jak zapchasz sesje na 90% proca to zapomnij o nagraniu w ten sposob....
ps.wlasnie chodzilo mi o ssl....ciekawe jak w praktyce bo generalnie super sprawa...nigdy nie lubilem sesji przerzucac a omf nie daje nic(w sonarze eksport tylko sladow - zeby dalo sie panoramy i mikser walnac to juz byloby ekstra)
ps.wlasnie chodzilo mi o ssl....ciekawe jak w praktyce bo generalnie super sprawa...nigdy nie lubilem sesji przerzucac a omf nie daje nic(w sonarze eksport tylko sladow - zeby dalo sie panoramy i mikser walnac to juz byloby ekstra)
swietnie to rozwiazali w fl studio - nagrywasz slady w programie i nie interesuje cie obciazenie - sesja moze zgrywac sie i 15 minut z tragicznymi trzaskami ale idzie stream i zgrywa sie bezblednie
no ale w daw to srednio potrzebne - dziwne ze jak podzielisz to sie zgra...coz cubase bywa zaskakujacy na kazdym kroku :)
no ale w daw to srednio potrzebne - dziwne ze jak podzielisz to sie zgra...coz cubase bywa zaskakujacy na kazdym kroku :)