Soft szukający loopy w samplu?
Soft szukający loopy w samplu?
Zna ktoś jakiś dobry freeware, który inteligentnie wyszukuje loopy w samplu, kiedy sie chce stworzyć instrument z sampli? Loopy, które by tez i przebieg frekwencji uwzględnialy. Ja znam dobry program (mam demo) Zero X Seemless looper, który piękne loopy znajduje, ale pełna wersja 60 dolarów kosztuje . Sa takie programy za free?

Re: Soft szukający loopy w samplu?
jak zaloopoujesz takiego loopa bedziesz mial
poroniony pomysl tym bardziej ze zalezy od pomyslu samplujacego
poroniony pomysl tym bardziej ze zalezy od pomyslu samplujacego
- mr-hammond
Nie jestem pewien ale chyba Extreme Converter albo samplelord ma funkcje autoloopowania, z tym że nie jestem pewien bo póki co na maczka nie mam go ( załuje :( ) .
Sprawdź demo , program Polski naszego Forumowicza Włodka Grabowskiego :)
Sprawdź demo , program Polski naszego Forumowicza Włodka Grabowskiego :)
Co to jest ten przebieg frekwencji?
Chodzi Ci o określenie tempa takiej pętli?
Chodzi Ci o określenie tempa takiej pętli?
- Soundscape
- Kontakt:
...jak zaloopoujesz takiego loopa bedziesz mial
poroniony pomysl tym bardziej ze zalezy od pomyslu samplujacego...
Dokładnie tak. Masz w jakimś kawałku coś co chcesz zapętlić, to właduj to do edytora audio i wytnij na swoje potrzeby. Boje się, że niedługo będą padać pytania typu: zna ktoś soft, który napisze za mnie utwór?
poroniony pomysl tym bardziej ze zalezy od pomyslu samplujacego...
Dokładnie tak. Masz w jakimś kawałku coś co chcesz zapętlić, to właduj to do edytora audio i wytnij na swoje potrzeby. Boje się, że niedługo będą padać pytania typu: zna ktoś soft, który napisze za mnie utwór?
EC swietnie sie sprawdza przy samplowaniu synthow - mialem okazje testowac i bylem pod ogromnym wrazeniem
ale sample robi sie recznie bo skad program ma wiedziec co chcesz zsamplowac i zapetlic?
ot szczegol
ale sample robi sie recznie bo skad program ma wiedziec co chcesz zsamplowac i zapetlic?
ot szczegol
...Zna ktoś jakiś dobry freeware, który inteligentnie wyszukuje loopy w samplu, kiedy sie chce stworzyć instrument z sampli? Loopy, które by tez i przebieg frekwencji uwzględnialy. Ja znam dobry program (mam demo) Zero X Seemless looper, który piękne loopy znajduje, ale pełna wersja 60 dolarów kosztuje . Sa takie programy za free?
...
O matko bosko częstochowsko....
Adam Słodowy zlałby Ci tyłek!!!

O matko bosko częstochowsko....

Adam Słodowy zlałby Ci tyłek!!!
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
Chłopie, pobaw się w edytorze audio! Nie ma większej satysfakcji od tego, jak to się samemu zrobi, a nie jakimś wynalazkami.
...Chłopie, pobaw się w edytorze audio! Nie ma większej satysfakcji od tego, jak to się samemu zrobi, a nie jakimś wynalazkami....
To ja proponuję kupić taczkę tranzystorów i w domu polutować pentiuma 4 dual core na pająka...
To ja proponuję kupić taczkę tranzystorów i w domu polutować pentiuma 4 dual core na pająka...
loonar nie mieszaj pewnych kwestii bo bzdury wychodza...
sample loopuje sie wlasnorecznie bo zaden program nie bedzie wiedzial co chcesz zrobic - z automatu mozna tylko ciac oetle i loopowac synthy
sample loopuje sie wlasnorecznie bo zaden program nie bedzie wiedzial co chcesz zrobic - z automatu mozna tylko ciac oetle i loopowac synthy