Jeśli ktoś pamięta: na którymś z zeszłorocznych cd EiS był program do robienia "niestworzonych" rzeczy z loopów tzn program miał w lewym dolnym rogu około 30 presetów z których każdy wprowadzał inne zmiany w naszym wavie (pitch-shift,revers+pitch-shift itd)
JAKA JEST NAZWA TEGO PROGRAMU!!!!!!!
PLIZ
Pamięć wizualna
Re: Pamięć wizualna
...Jeśli ktoś pamięta: na którymś z zeszłorocznych cd EiS był program do robienia "niestworzonych" rzeczy z loopów tzn program miał w lewym dolnym rogu około 30 presetów z których każdy wprowadzał inne zmiany w naszym wavie (pitch-shift,revers+pitch-shift itd)
PLIZ...
Ciekawe, nie wiem, co to za program, ale przypominam sobie, że wykorzystywałem kiedyś darmową "pchełkę" nazywającą się AMEN (?). Potrafiła zrobić z krótkimi, zwłaszcza rytmicznymi samplami prawdziwe czary... Jeśli gdzieś na to trafisz, to gorąco polecam.
PLIZ...
Ciekawe, nie wiem, co to za program, ale przypominam sobie, że wykorzystywałem kiedyś darmową "pchełkę" nazywającą się AMEN (?). Potrafiła zrobić z krótkimi, zwłaszcza rytmicznymi samplami prawdziwe czary... Jeśli gdzieś na to trafisz, to gorąco polecam.
Re: Pamięć wizualna
...X Incarn...