witam ...moj problem jest taki ze nie moge ustawic dobrze audio i midi pod mój sprzęt. . mam mixer cyfrowy yamaha 01x i acces virus ti i kklawiature sterująca na usb.. i mam od nie dawna sonara 7. nie wiem jak to wszystko razem w tym sonarze z sobą połączyc zeby mi to grało jaknależy.chodzi mi tez o to zeby dobże ustawic audio. do tej pory pracowałem na fl studio i postanowiłem sie przesiąść na inny program. prosze was o pomoc.nie mam sie do kogo z tym zwrucic......
problem z ustawieniem sterowników...
-
Re: problem z ustawieniem sterowników...
dobże ustawic audio. nie mam sie do kogo z tym zwrucic...... **********************
dzisiejsza muzyka jest jak dzisiejsi < producenci > siłą oderwani od strzelanek komputerowych
dzisiejsza muzyka jest jak dzisiejsi < producenci > siłą oderwani od strzelanek komputerowych
- Soundscape
- Kontakt:
...dobże ustawic audio. nie mam sie do kogo z tym zwrucic...... **********************
dzisiejsza muzyka jest jak dzisiejsi < producenci > siłą oderwani od strzelanek komputerowych...
Mnie tam nie raz strzelanki odrywają od dźwięku
I nawet dobrze, bo granie mnie inspiruje i po 6-7-u godzinach jest prawie kolejne tyle owocnego tworzenia
Do autora - trochę niejasny ten post jest...
dzisiejsza muzyka jest jak dzisiejsi < producenci > siłą oderwani od strzelanek komputerowych...
Mnie tam nie raz strzelanki odrywają od dźwięku

Do autora - trochę niejasny ten post jest...
-
chce ustawic audio i porty midi .po prostu w sonarze wykrywa mi tylko mlan out a mlan in nie , w fl studio jest wyswietlone i in i out. nie wiem dlaczego sie tak dzieje w sonarze.mam sprzeta ale nie mam wiedzy jak go z soba dobrtze połaczyc w programie sonar.
to grzeb w sonarze - powinien widziec wszystko