WDM dla SB Live

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
foxz

Re: WDM dla SB Live

Post autor: foxz » czwartek 29 sty 2004, 15:35

Hmmmm no własnie kx są dobre do vst grac ale nagrywac to u mnie nie chodzą ,poprostu nagrywa sie cisza .Wiec trzeba na Asio directx przełaczac . Może ktos wie jak ustawić monitoring na kx ? .co do najnowszych kx na styczniowej płycie tak mi nabroiły ze musiałem wchodzić w trybie awaryjnym .Chyba mają błedy , w koncu werja beta .Pozdrawiam ...

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » czwartek 29 sty 2004, 23:27

Jak te WD sie instaluje bo jestem po formacie wiec moge sprawdzic jak to działa , ale rosyjskiego sie nie uczyłem :(

w kx kliknieesz i sie instaluje a to nie chce .

POZDRAWIAM

PAWEŁ

SoundManiac

Post autor: SoundManiac » piątek 30 sty 2004, 00:18

Dzięki kolegom z KX, E-mu wypusciło wreszcie stery do APS pod XP - tylko że sprzedałem tą karte z 2 lata temu.Wielkie gratulacje dla Creativ/EMU !!!

Moze ktoś ma do sprzedania taniego APS-a ?

Awatar użytkownika
k

Post autor: k » piątek 30 sty 2004, 19:36

Mam identyczne pytanie jak jeden z przedmówców - jak te WDMy zainstalować? Wyświetla mi się komunikat "Ta lokalizacja nie zawiera informacji o sprzęcie". Mam SB Live! Player na Windows 98SE.

k

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » piątek 30 sty 2004, 21:22

Wiedząc ze Wd zamieniają tylko czesc sterowników chciałem podmienic pliki , ale nie bardzo wiedzialem ktore , wiec nie chciałem pogorszyc sprawy postanowiłem poczekac na kogos kto mi pomoze :)

Awatar użytkownika
cichydd

Post autor: cichydd » piątek 30 sty 2004, 21:25

Dajcie sobie siana z tymi sterami. Miałem je kiedyś ( już nie pamietam jak zainstalowałem ) - różnica żadna. Do grania w czasie rzeczywistym się nie nadają więc po co kombinować skoro są kX które są lepsze i bezproblemowe - pomijam sytuację kiedy ktoś nie wie jak je skonfigurować.

ODPOWIEDZ