Gdzie jest sprzet?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
tomsfactory

Gdzie jest sprzet?

Post autor: tomsfactory » piątek 20 lut 2004, 17:24

mam takie pytanko. OD czasu do czasu mozna w Eis wygrac cos fajnego - jakas nowa "zabawke". Czesem trzeba sie napocic - a czasem tylko poslinic znaczek i wysłac wypelniona karteczke.

Jesli to rzeczywiscie tak ładnie dziala to dlaczego nikt nie napisal nigdy posta w stylu - wygralem jest super, etc - i jakis opis jak to cudo dziala.

A moze nikt nie wygrywa a sprzet juz dawno gdzies stoi, gdzie miał stac???

P.s - sory raz mi sie przypomnialo ze ktos nabaknal ze ma mikrofon z konkursu

Awatar użytkownika
Hardi

Re: Gdzie jest sprzet?

Post autor: Hardi » piątek 20 lut 2004, 19:03

Ci, którzy wygrywają nie są na tym forum
[addsig]
gadu-gadu 4021735

Marceli

Post autor: Marceli » piątek 20 lut 2004, 19:08

...mam takie pytanko. OD czasu do czasu mozna w Eis wygrac cos fajnego - jakas nowa "zabawke". Czesem trzeba sie napocic - a czasem tylko poslinic znaczek i wysłac wypelniona karteczke.

Jesli to rzeczywiscie tak ładnie dziala to dlaczego nikt nie napisal nigdy posta w stylu - wygralem jest super, etc - i jakis opis jak to cudo dziala.

A moze nikt nie wygrywa a sprzet juz dawno gdzies stoi, gdzie miał stac???

P.s - sory raz mi sie przypomnialo ze ktos nabaknal ze ma mikrofon z konkursu...

Ja wprawdzie nic nie wygralem, ale slyszalem anegdote o gosciu, ktory wygral jakas niepotrzebna mu rzecz.... Facet byl na tyle bezczelny, ze zadzwonil do dystrubutoira, ktory ufundowal nagrode, z propozycja, czy by moze nie odkupili...

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » piątek 20 lut 2004, 19:44

wygrałem koszulke na e-muzyk i do tej pory nie dostałem , to tylko koszulka a zima mija wiec spox :)

pozdrawiam i zycze wysokich wygranych :)

Awatar użytkownika
Haall

Post autor: Haall » piątek 20 lut 2004, 22:41

Ja wygrałem kiedyś płytę Alquimii, a że to była jedyna wygrana w moim życiu, to cieszyłem się, jakbym wygrał milion dolców

Jestem muzykiem...

ODPOWIEDZ