Waves Audio Restoration

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
mysza

Waves Audio Restoration

Post autor: mysza » niedziela 06 cze 2004, 17:49

Zastanawiam sie czy gdzies mozna zdobyc instrukcje do tego pakietu??Najlepiej w rodzimym jezyku...Kiedys gdy bylem w potrzebie pobralem demo ktore jest funkcjonalne bodajze przez miesiac i te wtyczki uratowaly mi tylek...uzylem ich wtedy bardzo intuicyjne...teraz gdy znowu moge pobrac demo chcialbym poznac je troche blizej(...)ktokolwiek widzial ,ktokolwiek wie Pozdrawiam
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
mr-hammond

Re: Waves Audio Restoration

Post autor: mr-hammond » niedziela 06 cze 2004, 19:47

JA nie wiem , ale mam takie techniczne pytanie , bo zainstalowałem sobie program dreamweaver demo 30 dni , jednak z jakiegos powodu , (prawdopobnie dysk :( ) wyspał mi sie rejestr , zawsze mam plik zapasowy z rejestru lecz nagle wersja 30 dniowa po 2 dniach sie skonczyła i tylko jest opcja "buy now ":( , próbowałem własnie odpalic plik z rejestrru i nic nie pomoglo . CZy jest na to jakas rada czy bede musiał poczekac do reinstalacji ?

Pozdrawiam

PAWEŁ

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » niedziela 06 cze 2004, 19:48

progr ten jest do robienia stron , a win to 98

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » niedziela 06 cze 2004, 22:16

Nie wiem ale na pewno po reinstalacji windy bedziesz mogl znowu cieszyc sie tym softem...tak jak ja wtyczkami Waves....
[addsig]
-->play your reason system<--

Marceli

Post autor: Marceli » poniedziałek 07 cze 2004, 07:37

...Zastanawiam sie czy gdzies mozna zdobyc instrukcje do tego pakietu??Najlepiej w rodzimym jezyku...Kiedys gdy bylem w potrzebie pobralem demo ktore jest funkcjonalne bodajze przez miesiac i te wtyczki uratowaly mi tylek...uzylem ich wtedy bardzo intuicyjne...

(...)

...

Instrukcje obslugi (po angielsku) sa na serwerze FTP producenta:

ftp://ftp2.waves.com/pdf/

Opisy do pakietu Restoration sa na koncu listy (bo zaczynaja sie na "X" )

M

ODPOWIEDZ