Jak TO zrobić?
Jest Projekt wielośladowy w Samplitude. Mnostwo dogrywek, poprawek, prób i błędów, etc. Pliki rozrastają się do wielkich rozmiarów.
Aż w końcu chciałbym zarchiwizować (n.p. na CD) moj projekt, ale w archiwum zapisać tylko te fragmenty z plików, ktore są ostatecznie wykorzystywane w wielośladzie. A nie potrzeba mi GB-tów z niepotrzebnymi juz fragmentami, podrzutkami, wersjami itd.
Czyli do archiwum: to czego potrzebuje ostateczna wersja projektu, a nie spuchnięty do granic możliwości plik. ??
Archiwizacja sesji wielośladowych SAMPLITUDE
Re: Archiwizacja sesji wielośladowych SAMPLITUDE
Załóż gdzieś nowy katalog, i wyeksportuj do niego (Shift+E) każdy ślad oddzielnie (jeśli planujesz dalszą edycję, to oczywiście bez efektów).
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
Re: Archiwizacja sesji wielośladowych SAMPLITUDE
...Jak TO zrobić?
Tools>>Remove unused samples - w ten sposób oczyścisz swoją sesje ze zbędnych plików i fragmentów.
File>>Save complete VIP in... pozwoli w razie czego na zapisanie całej sesji i wszystkich wchodzących w jej skład plików do jednego wybranego przez Ciebie folderu.
File>>Burn Project Backup on CD - zapisuje kopie sesji na płycie.
Tools>>Remove unused samples - w ten sposób oczyścisz swoją sesje ze zbędnych plików i fragmentów.
File>>Save complete VIP in... pozwoli w razie czego na zapisanie całej sesji i wszystkich wchodzących w jej skład plików do jednego wybranego przez Ciebie folderu.
File>>Burn Project Backup on CD - zapisuje kopie sesji na płycie.