Próbki Akai i E-mu
Próbki Akai i E-mu
doradzcie jakis darmowy program ktory czyta i konwertuje probki akai i emu
moze jakies linki
za info dzieki
moze jakies linki
za info dzieki
Re: Próbki Akai i E-mu
...doradzcie jakis darmowy program ktory czyta i konwertuje probki akai i emu...
A do czego niby konwertuje? Za mało masz czasu aby to dopisać? Mama bije po łapkach?
...za info dzieki...
Nie ma za co.
A do czego niby konwertuje? Za mało masz czasu aby to dopisać? Mama bije po łapkach?
...za info dzieki...
Nie ma za co.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
wyczerpales temat DO KONCA kolego PEWU pytalem osob bedacych w temacie
...wyczerpales temat DO KONCA kolego PEWU pytalem osob bedacych w temacie...
A sam jesteś kolego?
A sam jesteś kolego?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
...wyczerpales temat DO KONCA kolego PEWU pytalem osob bedacych w temacie...
Pewu ma racje!Za mało szczegółów.Co z czego i na co?
Pozdrawiam.
[addsig]

Pozdrawiam.
[addsig]
from one source all things depend....
Pozdrawiam.
...
Wlasnie, wlasnie... Sam uzywam EasyConverter w jakiejs darmowej edycji-bardzo wygodne narzedzie. Dolaczam sie do pytania, czy ktos ma moze jakies linki do podobnych programow freeware'owych konvertujace formaty AKAI i EMU [rowniez] do WAV'ow [jak by jeszcze do 24 bit/48kHz-choc nie orientuje sie czy w ogole jest to mozliwe, choc moj MPC4000 smiga nawet w wyzszych rozdzielczosciach [96kHz]]...
Priorytetem dla mnie jest wygodna przegladarka plikow...
Za pomoc z gory dziekuje

Pozdrawiam.
...
Wlasnie, wlasnie... Sam uzywam EasyConverter w jakiejs darmowej edycji-bardzo wygodne narzedzie. Dolaczam sie do pytania, czy ktos ma moze jakies linki do podobnych programow freeware'owych konvertujace formaty AKAI i EMU [rowniez] do WAV'ow [jak by jeszcze do 24 bit/48kHz-choc nie orientuje sie czy w ogole jest to mozliwe, choc moj MPC4000 smiga nawet w wyzszych rozdzielczosciach [96kHz]]...

Za pomoc z gory dziekuje

...czy ktos ma moze jakies linki do podobnych programow freeware'owych konvertujace formaty AKAI i EMU [rowniez] do WAV'ow [jak by jeszcze do 24 bit/48kHz-choc nie orientuje sie czy w ogole jest to mozliwe, choc moj MPC4000 smiga nawet w wyzszych rozdzielczosciach [96kHz]]...
Za pomoc z gory dziekuje
...
Może kolega sprawdzi darmową wersję Chickensys Translator
Nie wiem jakie dokładnie ograniczenia ma ta wersja w por. z pełną. I ciekawy jestem, czy też taka problemowa jest w użyciu jak pełna.. Formatów oferuje mnóstwo ..teoretycznie.
pozdr

Za pomoc z gory dziekuje

Nie wiem jakie dokładnie ograniczenia ma ta wersja w por. z pełną. I ciekawy jestem, czy też taka problemowa jest w użyciu jak pełna.. Formatów oferuje mnóstwo ..teoretycznie.
pozdr
bębniarz
pozdr...
Teoretycznie... W wersji free wyszczegolniono rzeczywiscie pokazna liste formatow, ale ukierunkowanych na konwersje miedzy syntezatorami [oprocz AKAI i EMU-pisze doslownie, z doswiadczenia wiem, ze za ogolniki mozna dostac tu na forum reprymende:roll: ]. hmmm... nigdzie nie ma konwersji do *.wav
.
Najgorszy z tego wszystkiego jest fakt "wywrotki" kompu zaraz po pierwszym uruchomieniu....
W kazdym razie dzieki
pozdr...
Teoretycznie... W wersji free wyszczegolniono rzeczywiscie pokazna liste formatow, ale ukierunkowanych na konwersje miedzy syntezatorami [oprocz AKAI i EMU-pisze doslownie, z doswiadczenia wiem, ze za ogolniki mozna dostac tu na forum reprymende:roll: ]. hmmm... nigdzie nie ma konwersji do *.wav

Najgorszy z tego wszystkiego jest fakt "wywrotki" kompu zaraz po pierwszym uruchomieniu....

W kazdym razie dzieki

" hmmm... nigdzie nie ma konwersji do *.wav
. "
Tak rzeczywiście, w pełnej też.
Sorry, czyli wszysko "normalnie"
..niestety
W kazdym razie dzieki
...
Proszę bardzo
. Co do konwersji do *. wav, to Extreme Sample Converter to robi bez problemu.. CDXTRACT 4 zresztą też, tyle że ten pierwszy ma duużo lepsza cenę..
pozdr

Tak rzeczywiście, w pełnej też.

Sorry, czyli wszysko "normalnie"

W kazdym razie dzieki

Proszę bardzo

pozdr
bębniarz
Proszę bardzo
. Co do konwersji do *. wav, to Extreme Sample Converter to robi bez problemu.. CDXTRACT 4 zresztą też, tyle że ten pierwszy ma duużo lepsza cenę..
pozdr...
Wlasnie owy konwerter ktorego uzywam, bardzo przypomina Extreme Sample Converter [tylko, ze jest b.stary no i free/nie liczy formatu Emu]. Hmm.. Kaska, kaska....
Proszę bardzo

pozdr...
Wlasnie owy konwerter ktorego uzywam, bardzo przypomina Extreme Sample Converter [tylko, ze jest b.stary no i free/nie liczy formatu Emu]. Hmm.. Kaska, kaska....