Virtual Guitarist

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
delorjan

Re: Virtual Guitarist

Post autor: delorjan » piątek 23 gru 2005, 18:01

......

Ty? Helmer! Naprawdę nie wiem o co Ci chodzi???!!! Swoją drogą, co ma piernik do wiatraka???

...

co to za interpunkcja (Ty?) ...wystarczy deczko pomyślunku i umiejętność czytania między wierszami. Dałeś wszystkim do zrozumienia że masz pirata- czego nie tolerujemy. Helmer delikatnie Tobie to uświadomił...

A co ma piernik do wiatraka?...

hm... gdzie ja posiałem tego maila do BSA.... ...

Oj nie tolerujemy nie tolerujemy :) No chyba że masz pirata bo chciałeś sobie go wypróbować i jak Ci sie spodoba kupisz oryginał a jak nie to wywalisz

Awatar użytkownika
s

Post autor: s » piątek 23 gru 2005, 18:29

co to za interpunkcja (Ty?) ...wystarczy deczko pomyślunku i umiejętność czytania między wierszami. Dałeś wszystkim do zrozumienia że masz pirata- czego nie tolerujemy. Helmer delikatnie Tobie to uświadomił...

A co ma piernik do wiatraka?...

Oj nie tolerujemy nie tolerujemy :) No chyba że masz pirata bo chciałeś sobie go wypróbować i jak Ci sie spodoba kupisz oryginał a jak nie to wywalisz ...

pssss..... możecie se gdybać, nie tolerować i się męczyć a i tak się prawdy po prostym tekście nie dowiecie!!! Jeden człowiek dość trafnie to ujął!!! Może mam demo, może nie a może pryk a kto to wie??? Nie pokumaliście jeszcze Sherlocki???:) A propo piractwa, Wy naprawdę jesteście aż tacy czyści???? phi....

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » piątek 23 gru 2005, 19:03

pssss..... możecie se gdybać, nie tolerować i się męczyć a i tak się prawdy po prostym tekście nie dowiecie!!! Jeden człowiek dość trafnie to ujął!!! Może mam demo, może nie a może pryk a kto to wie??? Nie pokumaliście jeszcze Sherlocki???:) A propo piractwa, Wy naprawdę jesteście aż tacy czyści???? phi.......

Może bedzie Ci w to ciężko uwierzyć ale ja tak
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
s

Post autor: s » piątek 23 gru 2005, 19:42

Może bedzie Ci w to ciężko uwierzyć ale ja tak...

Aby w każdej dziedzinie życia??? :))) a tak serio to gratuluje. Z ciekawości chciałbym sie dowiedzieć na czym pracujesz i co tworzysz :) ale ....

JokerReason

Post autor: JokerReason » piątek 23 gru 2005, 21:07

Fruity Loops któryś z nowszych ma fajną wtyczkę gitarowa, i jeszcze Reason 2.5 i 3.0 ma dobry moduł gitarowy ale to nie jest VST.
GG 5332405

Awatar użytkownika
ast

Post autor: ast » piątek 23 gru 2005, 21:53

Bardzo fajny soundfont gitarowy można ściągnąć na audioshots.com/auditorium (konieczna darmowa rejestracja). Font nazywa się 'Ultimate Guitar Kit' i jest naprawdę świetny - w połączeniu z również darmowymi wtyczkami GuitarSuite tworzy naprawdę dobrze brzmiący zestaw.
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...

ODPOWIEDZ