Tracktion vs Reaper

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
BigGuns

Re: Tracktion vs Reaper

Post autor: BigGuns » poniedziałek 09 lip 2007, 01:00

2,2 Mb i taakie mozliwości!:-o Rzeczywiście Sonary, Cubasy to straszne kobyły! ...
przyglądam się temu wątkowi od jakiegoś czasu i powoli dochodzę do wniosku że jest to dyskusja o przewadze lodówki nad mikrofalówką.

Za chwilę ktoś tu wyjedzie ze sloganem że Garage Band jest lepsze od Abletona...

WG

Post autor: WG » poniedziałek 09 lip 2007, 08:07

Reaper od wersji 1.872 otrzymał możliwość wyboru i tworzenia skórek z efektami 3D
Fajne.

Ciekawa jest opcja rozciągania wyglądu miksera, tłumiki można powiększyć na cały ekran nawet.

Takich ciekawych innowacji jest na pewno więcej i pewnie długo możnaby wymieniać zalety tego programu.

Dla mnie znacznie ciekawsze jest to co autor wydał ostatnio WDL

Na razie z ciekawości badam co to jest i czy może mi przyśpieszyć przenoszenie kodu na platformę MAC OS X.

Awatar użytkownika
elmuz1

Post autor: elmuz1 » poniedziałek 09 lip 2007, 11:58

przyglądam się temu wątkowi od jakiegoś czasu i powoli dochodzę do wniosku że jest to dyskusja o przewadze lodówki nad mikrofalówką.

Za chwilę ktoś tu wyjedzie ze sloganem że Garage Band jest lepsze od Abletona...

...
Doszedłeś do wniosku? Ok, Twoja sprawa. Dla mnie to ciekawy wątek, ciekawe opinie użytkowników tego nowego przecież programu. A porównania typu "wyższość lodowki nad mikrofalówką, święta Wielkiej Nocy nad Bożym Narodzeniem" to są właśnie slogany, których tu niepotrzebnie pełno.

Awatar użytkownika
elmuz1

Post autor: elmuz1 » poniedziałek 09 lip 2007, 12:47

...Ścieżkę się uzbraja jednym kliknięciem (na dole w mikserze)....
Dzięki Trochę zawracam głowę duperelami, a teraz dopiero widzę, że na stronie Reapera są nawet przykłady video! No, pięknie!

ODPOWIEDZ