Sesja Cubase SX3 w SE3

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
mytnik

Sesja Cubase SX3 w SE3

Post autor: mytnik » piątek 10 lut 2006, 15:32

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem Cubase SE3. Chciałbym być w 100% kompatybilny ze studiem w którym czasem nagrywam. Jeśli zrobię coś w domu to nie ma problemu z przeniesieniem tego na SX, ale odwrotnie jest problem. Stare sesje mi nie chodzą. Jest jakaś metoda zapisu w SX żeby można było to otworzyć potem w SE? czy zostaje tylko EXport midi, ustawienia misera, ustawienia ew. efektów i bounce audio od początku?

z góry dzięki za pomoc

drummer

pawello

Re: Sesja Cubase SX3 w SE3

Post autor: pawello » piątek 10 lut 2006, 16:19

...Witam

Od niedawna jestem posiadaczem Cubase SE3. Chciałbym być w 100% kompatybilny ze studiem w którym czasem nagrywam. Jeśli zrobię coś w domu to nie ma problemu z przeniesieniem tego na SX, ale odwrotnie jest problem. Stare sesje mi nie chodzą. Jest jakaś metoda zapisu w SX żeby można było to otworzyć potem w SE? czy zostaje tylko EXport midi, ustawienia misera, ustawienia ew. efektów i bounce audio od początku?

z góry dzięki za pomoc

...

niestety... chyba nie ma innej metody
[addsig]
pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mytnik

Post autor: mytnik » piątek 10 lut 2006, 16:32

......Witam

z góry dzięki za pomoc

...

niestety... chyba nie ma innej metody

...

:( to duży błąd ze strony steinberga:( mam jeszcze płytkę z demo SX'a, spróbuję tam odpalić i kopiować z okna do okna. W zasadzie chodzi mi tylko o przeniesienie układu ścieżek. ustawienia miksera już mogę sobie darować.

pozdrawiam
drummer

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » piątek 10 lut 2006, 16:33

...Witam

Od niedawna jestem posiadaczem Cubase SE3. Chciałbym być w 100% kompatybilny ze studiem w którym czasem nagrywam. Jeśli zrobię coś w domu to nie ma problemu z przeniesieniem tego na SX, ale odwrotnie jest problem. Stare sesje mi nie chodzą. Jest jakaś metoda zapisu w SX żeby można było to otworzyć potem w SE?

Podobny temat rozpatrywany byl tu

Rzuc okiem tez tu

Hubi

ODPOWIEDZ