Witam
Mam wtyczkę autotune 5 DEMO i program Mixcraft 3, oglądałem tutorial na serwisie ***, jak podłączyć autotune pod ten programik (chyba jest on nałatwiejszym programem pod ta wtyczkę, bo na Fl Studio mi nie chciał ruszyć) I tam jest pokazaneze wtyczke musze zainstalowac potem włączyc program nagrac sciężke którą chce obrobić i w efektach ponizej otworzyć w dziale DirectX Effects no tak tez zrobiłem.. Nagrałem ściezke wszystko ładnie zjeżdzam na dół patrze a tam nie ma autotune tak jak by program nie widział tej wtyczki, a jak włączam Mix Crafta to jak sie ładuja wtyczki to przy auto tune mi wyswietla :" This product is not compatible with a non-native windows environment." po tym okienku po kliknięciu OK wyświetla sie drugie z napisaem Code: -17 i znów klikam OK i wtyczki nie ma potem w programie. Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
DjRebel
Autotune 5 demo pod Mixcraft 3
Re: Autotune 5 demo pod Mixcraft 3
[...]I tam jest pokazaneze wtyczke musze zainstalowac potem [...] w efektach ponizej otworzyć w dziale DirectX Effects [...] nie ma autotune tak jak by program nie widział tej wtyczki,
I nie bedzie widzial, bo Autotune 5 nie jest DX, a VST/RTAS
I nie bedzie widzial, bo Autotune 5 nie jest DX, a VST/RTAS
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!