problem z ustawieniem sterowników...

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
stando5395

problem z ustawieniem sterowników...

Post autor: stando5395 » sobota 07 lut 2009, 20:46

witam ...moj problem jest taki ze nie moge ustawic dobrze audio i midi pod mój sprzęt. . mam mixer cyfrowy yamaha 01x i acces virus ti i kklawiature sterująca na usb.. i mam od nie dawna sonara 7. nie wiem jak to wszystko razem w tym sonarze z sobą połączyc zeby mi to grało jaknależy.chodzi mi tez o to zeby dobże ustawic audio. do tej pory pracowałem na fl studio i postanowiłem sie przesiąść na inny program. prosze was o pomoc.nie mam sie do kogo z tym zwrucic......

Awatar użytkownika
mr.X

Re: problem z ustawieniem sterowników...

Post autor: mr.X » poniedziałek 09 lut 2009, 09:08

dobże ustawic audio. nie mam sie do kogo z tym zwrucic...... **********************
dzisiejsza muzyka jest jak dzisiejsi < producenci > siłą oderwani od strzelanek komputerowych

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 09 lut 2009, 09:21

...dobże ustawic audio. nie mam sie do kogo z tym zwrucic...... **********************
dzisiejsza muzyka jest jak dzisiejsi < producenci > siłą oderwani od strzelanek komputerowych...
Mnie tam nie raz strzelanki odrywają od dźwięku I nawet dobrze, bo granie mnie inspiruje i po 6-7-u godzinach jest prawie kolejne tyle owocnego tworzenia

Do autora - trochę niejasny ten post jest...

stando5395

Post autor: stando5395 » poniedziałek 09 lut 2009, 10:17

chce ustawic audio i porty midi .po prostu w sonarze wykrywa mi tylko mlan out a mlan in nie , w fl studio jest wyswietlone i in i out. nie wiem dlaczego sie tak dzieje w sonarze.mam sprzeta ale nie mam wiedzy jak go z soba dobrtze połaczyc w programie sonar.

Zbynia

Post autor: Zbynia » wtorek 10 lut 2009, 00:35

to grzeb w sonarze - powinien widziec wszystko

ODPOWIEDZ