Nagrywanie w Wavelab

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
mjuzik
Posty: 167
Rejestracja: wtorek 17 lut 2004, 00:00

Nagrywanie w Wavelab

Post autor: mjuzik » niedziela 05 kwie 2009, 20:57

Witam, mam pewien problem otóż próbowałem już wszystkich konfiguracji wejść i wyjść w Wavelabie aby nagrać sygnał WEWNĘTRZNY i nic:/ Mam kartę RME HDSP 9632, kiedyś bez problemu nagrywałem na karcie SuondBlaster i sterownikach KX Asio, tutaj za cholerę nie mogę tego ustawić. Odtwarzacze, Logica i Wavelaba mam na osobnych wyjściach (choć z braku pomysłu ustawiłem też nawet wszystko na jednym:) Jak to zrobić?
Kompozytor, aranżer, pianista.

Awatar użytkownika
MB
Posty: 3318
Rejestracja: wtorek 09 kwie 2002, 00:00

Re: Nagrywanie w Wavelab

Post autor: MB » niedziela 05 kwie 2009, 21:16

A jakie to dokładnie sterowniki? Tylko niektóre rodzaje sterowników oferują funkcję multiclient, czyli pozwalają na równoczesną pracę wielu programów.

mjuzik
Posty: 167
Rejestracja: wtorek 17 lut 2004, 00:00

Re: Nagrywanie w Wavelab

Post autor: mjuzik » środa 08 kwie 2009, 13:20

...A jakie to dokładnie sterowniki? Tylko niektóre rodzaje sterowników oferują funkcję multiclient, czyli pozwalają na równoczesną pracę wielu programów. ...
**********************
Chodzi o sterowniki płyty głównej?
Kompozytor, aranżer, pianista.

Awatar użytkownika
KAFEL
Posty: 713
Rejestracja: poniedziałek 04 sie 2003, 00:00

Re: Nagrywanie w Wavelab

Post autor: KAFEL » środa 08 kwie 2009, 14:57

Chodzi o sterowniki płyty głównej?...
**********************
no to jedziem z tym koksem
uważaj, uważaj bo pewne nieodpowiedzialne pytania bywają piętnowane.
Spróbuj zapytać jeszcze raz

mjuzik
Posty: 167
Rejestracja: wtorek 17 lut 2004, 00:00

Re: Nagrywanie w Wavelab

Post autor: mjuzik » środa 08 kwie 2009, 17:56

No nie wiem już jak miałem zapytać, dany model karty ma chyba zawsze ten sam sterownik, jak piszę, że mam kartę rme... to znawcy powinni chyba się orientować... więc pomyślałem, że chodzi o inne stery, a jeśli się mylę proszę o poprawkę
Kompozytor, aranżer, pianista.

mjuzik
Posty: 167
Rejestracja: wtorek 17 lut 2004, 00:00

Re: Nagrywanie w Wavelab

Post autor: mjuzik » środa 08 kwie 2009, 18:02

Poza tym, kilka programów mam na osobnych wyjściach i mogą pracować jednocześnie więc sterowniki oferują chyba funkcję multiclient, tez proszę o poprawkę jeśli jestem w błędzie.
Kompozytor, aranżer, pianista.

kami
Posty: 109
Rejestracja: niedziela 04 wrz 2005, 00:00

Re: Nagrywanie w Wavelab

Post autor: kami » środa 08 kwie 2009, 20:40

...Poza tym, kilka programów mam na osobnych wyjściach i mogą pracować jednocześnie więc sterowniki oferują chyba funkcję multiclient, tez proszę o poprawkę jeśli jestem w błędzie....
**********************
w mikserze systemowym ustaw nagrywanie...
jestem entuzjastą realizacji komputerowej

ODPOWIEDZ