Witam,
Mam pytanie - czy można gdzieś w sieci znaleźć rytmy perkusyjne zapisane w formacie midi?
Dziękuję i pozdrawiam
Rytmy MIDI
Re: Rytmy MIDI
...Witam,
Mam pytanie - czy można gdzieś w sieci znaleźć rytmy perkusyjne zapisane w formacie midi?
Dziękuję i pozdrawiam...
Witam.
Nic prostszego. Skorzystaj z calych utworow MIDI i wykorzystaj tylko sciezke perkusyjna (kanal 10).
Pozdrowka.
Dziękuję i pozdrawiam...
Witam.
Nic prostszego. Skorzystaj z calych utworow MIDI i wykorzystaj tylko sciezke perkusyjna (kanal 10).
Pozdrowka.
Uczestnik Kursu Realizacji Dźwięku nr 32.
......Witam,
Dziękuję i pozdrawiam...
Witam.
Pozdrowka....
a można potem wykorzystać tę scięzkę we własnych produkcjach komercyjnych?
jestem ciekaw, ja kto wygląda z punktu widzenia prawa autorskiego, bo...
chętnie bym wykorzystał jakies tam patterny
Dziękuję i pozdrawiam...
Witam.
Pozdrowka....
a można potem wykorzystać tę scięzkę we własnych produkcjach komercyjnych?
jestem ciekaw, ja kto wygląda z punktu widzenia prawa autorskiego, bo...
chętnie bym wykorzystał jakies tam patterny
AJP
- przedwczoraj
Witam,
Dzięki za odpowiedź. Pliki potrzebuję by zobaczyć pare patentów, a rzeczywiście najlepszą drogą będzie ściągnięcie konkretnego utworu i jego rozebranie na części pierwsze.
Dzięki
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź. Pliki potrzebuję by zobaczyć pare patentów, a rzeczywiście najlepszą drogą będzie ściągnięcie konkretnego utworu i jego rozebranie na części pierwsze.
Dzięki
Pozdrawiam