Cześć,
mam może głupie pytanie dotyczące Logica Pro X, ale nie mogę se poradzić z instrukcją w tej sprawie.
Czasami lubię sobie zrobić Solo kanał wysyłkowy (send), mówię np. o takim kanale, na którym mam reverb i na niego wysyłam różne ślady. I właśnie taki kanał czasami lubię sobie "wysolować" aby usłyszeć jakie tam konkretnie instrumenty są wysłane, jak brzmią ich proporcje w tym kanale, i ogólnie jak to brzmi.
I to działa, ale tylko dla śladów, które mają wyjście ustawione na głowny kanał stereo Logica. Tzn. jak zrobię "solo" ten kanał aux z reverbem to słyszę w nim tylko takie ślady/tracki, które mają output na "Stereo Output", natomiast ślady, które mają wyjście ustawione na inny Aux np. na tzw. summarize track (taka dość nowa funkcja w Logicu) to te ślady, pomimo tego, że mają ustawioną wysyłkę na ten Reverb Aux, to ich tam niesłychać, oczywiście nie słychać ich po "wysolowaniu" tego Aux Reverb. Jak tylko zrobię "unsolo" wszystko nagle słychać OK.
Czy da się to jakoś ustawić, aby po "wysolowaniu" kanału wysyłkowego słychać było wszystko co do niego wchodzi, a nie tylko niektóre rzeczy?
Kurcze, czy nie zagmatwałem za bardzo? Mam nadzieję, że to zrozumiałe.
Za pomoc z góry dzięki.
Pozdrawiam