Witam.
Czy ktoś z szanownych Forumowiczów instalował ostatnio upgrade do PT6.1.1 ze strony digidesign?
Mnie sie zdarzył przypadek, że po rozpakowaniu i instalacji, która przebiegła bez problemu, cały PT się rozleciał.
Otwiera sie co prawda okienko i przez chwilkę coś sie ładuje, ale zaraz wyskakuje jakieś okienko informujące o "fatalnym błędzie".
Nie wiem co robić...
Czy komuś zdarzyło się coś podobnego?
Za uwagi i ewentualne porady będę wdzięczny...
Pozdrawiam
D_M
PT6.1 -> PT6.1.1
Re: PT6.1 -> PT6.1.1
Witam Ponownie.
Mój poprzedni post jest już rozwiązany...
Dla zainteresowanych:
Jeżeli po zainstalowaniu upgrade'u do PT6.1.1 program nie będzie chciał się Wam uruchomić, problem może leżeć we wtyczce D - Fx Flanger. U mnie okazało się, że 6.1.1 nie potrafi łyknąć tego plug - in'u.
Tak więc z dodaj/usuń programy należy usunąć D - fx plug - in, następnie, jeżeli w katalogu zostaną jakieś pliki ( oczywiście tylko w katalogu D - Fx), należy je ręcznie usunąć.
To tyle.
Pozdrawiam
D_M
Mój poprzedni post jest już rozwiązany...
Dla zainteresowanych:
Jeżeli po zainstalowaniu upgrade'u do PT6.1.1 program nie będzie chciał się Wam uruchomić, problem może leżeć we wtyczce D - Fx Flanger. U mnie okazało się, że 6.1.1 nie potrafi łyknąć tego plug - in'u.
Tak więc z dodaj/usuń programy należy usunąć D - fx plug - in, następnie, jeżeli w katalogu zostaną jakieś pliki ( oczywiście tylko w katalogu D - Fx), należy je ręcznie usunąć.
To tyle.
Pozdrawiam
D_M