Nagranie z jednego wava

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
t0m
Kontakt:

Nagranie z jednego wava

Post autor: t0m » piątek 16 kwie 2004, 14:56

Witam

Pytanie, zna moze ktos jakis darmowy soft ktorym mozna wypalic plyte z koncertu tak zeby nie bylo przerw miedzy utworami ?

thx t0m

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Re: Nagranie z jednego wava

Post autor: Tadeo » piątek 16 kwie 2004, 23:19

Z koncertu czy nie - jaka to różnica.

Wypalić można każdym (prawie), ale wcześniej taką sesje należy odpowiednio przygotować w edytorze.

Awatar użytkownika
t0m
Kontakt:

Post autor: t0m » sobota 17 kwie 2004, 08:57

...Z koncertu czy nie - jaka to różnica.

Wypalić można każdym (prawie), ale wcześniej taką sesje należy odpowiednio przygotować w edytorze....

wlasnie chodzi mi o to jaki edytor ma taka opcje ? a moze taka opcja jest nawet w edytorze z nero a ja nie potrafie jej znalezc ? bede wdzieczny za pomoc.

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » sobota 17 kwie 2004, 09:10

a moze taka opcja jest nawet w edytorze z nero a ja nie potrafie jej znalezc ?

Nero ma taka "mozliwosc" i robi to calkiem zgrabnie i szybko. Mie pamietam dokladnie czy to tak szlo (na tym kompie nie mam zainstalowanej zadnej wersji nero), ale wygladalo to mniej wiecej tak:

-po dodaniu sciezki do nowej sesji, klikasz prawym przyciskiem na nie,j otwierasz menu i wybierasz wlasciwosci, w nowym oknie bedzie pole cos o odstepie miedzy utworami. Standartowo jest chyba na 2 sekundy... zmien na 0 i gra... Nie jestem pewien dokladnie nazw podmenu i pol, ale to bylo gdzies w tych okolicach.

Awatar użytkownika
t0m
Kontakt:

Post autor: t0m » sobota 17 kwie 2004, 09:46

... a moze taka opcja jest nawet w edytorze z nero a ja nie potrafie jej znalezc ?

Nero ma taka "mozliwosc" i robi to calkiem zgrabnie i szybko. Mie pamietam dokladnie czy to tak szlo (na tym kompie nie mam zainstalowanej zadnej wersji nero), ale wygladalo to mniej wiecej tak:

-po dodaniu sciezki do nowej sesji, klikasz prawym przyciskiem na nie,j otwierasz menu i wybierasz wlasciwosci, w nowym oknie bedzie pole cos o odstepie miedzy utworami. Standartowo jest chyba na 2 sekundy... zmien na 0 i gra... Nie jestem pewien dokladnie nazw podmenu i pol, ale to bylo gdzies w tych okolicach.

...

no tak, ale w takim przypadku trzeba miec pociete na tracki... a mi chodzi o to zeby zrobic cue list, i na podstawie tego odrazu wypalac w plyte. W cooledit chyba nie ma takiej opcji ?

Awatar użytkownika
oneman

Post autor: oneman » sobota 17 kwie 2004, 13:54

no tak, ale w takim przypadku trzeba miec pociete na tracki... a mi chodzi o to zeby zrobic cue list, i na podstawie tego odrazu wypalac w plyte. W cooledit chyba nie ma takiej opcji ?...

www.feurio.de - soft do wypalania plyc CD audio tylko i wylacznie z ogromna iloscia funkcji i opcji. W wersji niezarejestrowanej pojawiaja sie komunikaty ale program jest nadal w pelni funkcjonalny. Wypali plyte z cue sheeta a jesli nie masz zrobionego cue sheeta to mozesz zaladowac jeden plik wave i wstawiajac markery podzielic caly dlugi plik na poszczegolne utwory.

ODPOWIEDZ